Aynen öyle myretle ile olan ilişki çok iyiydi ama serena ve ana hikaye karekterlerini çok merak ediyorum öte yandan benim başdaki merakım bu genelevde ki yeşil tenli kadını ben gomira zannediyorum ama şimdi gomirada çıkdıgına göre ortaya madam filinta kim neden bu kadar gizleniyor çok merak ediyorum aklımda deli sorular ejderhadan bebegimizin olması falan falan bir sürü etken var ama bakalım kaç yıl sürücekOyundaki en güzel ilişki oduncunun karısıyla olan aşk idi en güzel hikaye ise çingene satıcı ablamizin hikayesiydi. İkisinin hikayesi de sevdim ve bitti. İçim rahat. Prensesin hikayesi klişe ve ilerlemiyor. Ama dediğim gibi içim rahat benim gözümde oyun bitti. Güzel oyundu yapinci devam etmese bile olur yani.
Dostum ne prenses madam fistan mıdır nedir ne de o ork hicbiri beni o kapıdaki iki büklüm jtiyar dilencinin 35 yaşındaki ateşli hatunu dönüşmesi kadar sasirtamaz. Karı prensesin teyzesi çıktı ya la.Aynen öyle myretle ile olan ilişki çok iyiydi ama serena ve ana hikaye karekterlerini çok merak ediyorum öte yandan benim başdaki merakım bu genelevde ki yeşil tenli kadını ben gomira zannediyorum ama şimdi gomirada çıkdıgına göre ortaya madam filinta kim neden bu kadar gizleniyor çok merak ediyorum aklımda deli sorular ejderhadan bebegimizin olması falan falan bir sürü etken var ama bakalım kaç yıl sürücek
He valla ya o ayrıda dedigim gibi benim merak ettigim onlar hele ejderhadan çocuk yapma olayımız çocuk ejdrrhamı olucak nasıl olucak yada bu gizli silah dedikleri ne yada daha kaç kişiyle yatıpda özellikleri ögrenice, aklımda deli sorularDostum ne prenses madam fistan mıdır nedir ne de o ork hicbiri beni o kapıdaki iki büklüm jtiyar dilencinin 35 yaşındaki ateşli hatunu dönüşmesi kadar sasirtamaz. Karı prensesin teyzesi çıktı ya la.
Windows 11 her yönden sıkıntı, test sürüm gibi adeta. 10 a düşürwin 11 de siyah ekranda kalıyor nasıl çözülür ?
Ağa iki ileri bı geri yapcaksinLinki bir türlü geçemiyorum yardım edermisiniz