What a Legend Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe What a Legend Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.7.03
J

jallosch

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
şu hatanın çözümü var mı yardım edin delircem

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-02-02 020033.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-02 020033.png
    8.6 KB · Görüntüleme: 53
F

Fason07

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu oyun herkese açıldı mı şimdi güncelenmiş bir şekilde

T

T-800

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu oyuna bayılıyorum çok iyi be ama sıkıntı olan çok fazla zaman bekliyeceğimiz en az 2 en fazla 3 yıl sonra gelir artık keşke hemen gelse

G

Gölge56

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
yenı sezon paketı buyukmu kucukmu ındırmeye degermı

K

KolsuzPizza

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
androidde hesaba giriş yapınca bu ekranda kalıyor ve açılmıyor nedenini bilen var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-02-04-05-01-32-848_whatalegend.adultoyunceviri.com.jpg
    Screenshot_2025-02-04-05-01-32-848_whatalegend.adultoyunceviri.com.jpg
    892.5 KB · Görüntüleme: 18
Karaejderkral

Karaejderkral

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu oynadım bitti gomira 3. Kez bitirdim oyunu varya oyunun final bölümüne ulaşmasını o kadar çok istiyorum ki anlatamam sürekli parça patça indir oyna sil sıkıldım yani

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyundaki en güzel ilişki oduncunun karısıyla olan aşk idi en güzel hikaye ise çingene satıcı ablamizin hikayesiydi. İkisinin hikayesi de sevdim ve bitti. İçim rahat. Prensesin hikayesi klişe ve ilerlemiyor. Ama dediğim gibi içim rahat benim gözümde oyun bitti. Güzel oyundu yapinci devam etmese bile olur yani.

Karaejderkral

Karaejderkral

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyundaki en güzel ilişki oduncunun karısıyla olan aşk idi en güzel hikaye ise çingene satıcı ablamizin hikayesiydi. İkisinin hikayesi de sevdim ve bitti. İçim rahat. Prensesin hikayesi klişe ve ilerlemiyor. Ama dediğim gibi içim rahat benim gözümde oyun bitti. Güzel oyundu yapinci devam etmese bile olur yani.
Aynen öyle myretle ile olan ilişki çok iyiydi ama serena ve ana hikaye karekterlerini çok merak ediyorum öte yandan benim başdaki merakım bu genelevde ki yeşil tenli kadını ben gomira zannediyorum ama şimdi gomirada çıkdıgına göre ortaya madam filinta kim neden bu kadar gizleniyor çok merak ediyorum aklımda deli sorular ejderhadan bebegimizin olması falan falan bir sürü etken var ama bakalım kaç yıl sürücek

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Aynen öyle myretle ile olan ilişki çok iyiydi ama serena ve ana hikaye karekterlerini çok merak ediyorum öte yandan benim başdaki merakım bu genelevde ki yeşil tenli kadını ben gomira zannediyorum ama şimdi gomirada çıkdıgına göre ortaya madam filinta kim neden bu kadar gizleniyor çok merak ediyorum aklımda deli sorular ejderhadan bebegimizin olması falan falan bir sürü etken var ama bakalım kaç yıl sürücek
Dostum ne prenses madam fistan mıdır nedir ne de o ork hicbiri beni o kapıdaki iki büklüm jtiyar dilencinin 35 yaşındaki ateşli hatunu dönüşmesi kadar sasirtamaz. Karı prensesin teyzesi çıktı ya la.

N

NotEmre

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
merhaba oyunu açamıyorum yardımı olabilir misiniz

N

NotEmre

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
dosyayı rardan nasıl çıkartmalıyız böyle bir hata alıyorum

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-02-08 130736.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-08 130736.png
    10.9 KB · Görüntüleme: 21
E

enesmibe

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
hocam ben oyunu pcden indirdim ama bu dosyayı nasıl açmak istiyorsun diyor oyunu kurmak için ne indirmem gerekiyor

Karaejderkral

Karaejderkral

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Dostum ne prenses madam fistan mıdır nedir ne de o ork hicbiri beni o kapıdaki iki büklüm jtiyar dilencinin 35 yaşındaki ateşli hatunu dönüşmesi kadar sasirtamaz. Karı prensesin teyzesi çıktı ya la.
He valla ya o ayrıda dedigim gibi benim merak ettigim onlar hele ejderhadan çocuk yapma olayımız çocuk ejdrrhamı olucak nasıl olucak yada bu gizli silah dedikleri ne yada daha kaç kişiyle yatıpda özellikleri ögrenice, aklımda deli sorular

J

james01010

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
win 11 de siyah ekranda kalıyor nasıl çözülür ?

H

Halil ibrahim.

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Linki bir türlü geçemiyorum yardım edermisiniz

H

hhhhhhhl

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Dostlar oyunu oynarken sahnelere geçiyor ve kendi kendine kapanıyor aynı sahneyi açtığımda ise tekrar kapanıyor bu sorunu nasıl çözebilirim

Üst Alt