Farklı bir dosya yöneticisi indirip onun üzerinden kurulum yapmayı deneyin.Alanınız yeterli ise başka bir sorun vardır.Kurmaya çalıştığımda açılamıyor diyor kurulum aşamasına sahi gelemiyoruö telefonda yeterli alan mevcut
Senin canını yerim kankam benim inşallah çıkartın çıkartın elleriniz dert görmesinAz kaldı...
![]()
Yapımcı, Cuma gününden önce çıkmayacak diye bir açıklama yapmıştı. Tahminimce haftasonu yayınlanır.Bu oyunun güncellemesi ne zaman gelicek ?
Betada olan oyunların, herkesin erişimine açılması en az 1 ay sürüyor.Betada kaç hafta duruyor oyun
Linklerin olduğu bölümde de yazıldığı gibi, Cuma gününden önce yayınlanmayacak maalesef.Yeni surum ne zaman ciiicak ya
İkisini de oynadım ve açık ara farkla bu daha eğlenceli. Oynanış süresi ise what a legend eski sürümüne kıyasla summer time saga daha uzundu. Yeni güncellemeye oynanış süresi daha da uzayacaktırSummertime saga mi bu mu daha eğlenceli ? Oynayis süreleri ne kadar farkı var?
Teşekkürler yükledim sayenizdeFarklı bir dosya yöneticisi indirip onun üzerinden kurulum yapmayı deneyin.Alanınız yeterli ise başka bir sorun vardır.
Oyun, yapımcı tarafından güncellendi. Türkçe çevirisi, 1 hafta içerisinde linklerimiz arasında yer alacaktır.Güncelleme oldu mu ?
Kısa süre içerisinde Türkçe olarak yayınlanacaktır. Takipte kalmaya devam edin.türkçe versiyonu ne zaman gelecek