Uzun sürüyor.peki ayda 1 güncelleme oluyormu yoksa daha mı uzun sürüyor
Discord sunucumuzdaki #kayıt-dosyalarınız kanalına bakabilirsen bulursun.Save dosyası varmı acaba?
Oyunu silsen de kayıt dosyaların kalmaya devam eder. Kayıt aldığın yerden devam edebilirsin.ben bu oyunu bitirmiştim kaldığım yerden devam edebilecek miyim,nasıl ederim
Hocam yuksek kaliteli oyunlarda sikintih cekmeden oynuyorum.ama bu oyun surekli atiyor oyundanOyundan atma sorunu yaşayanlar, düşük boyutlu APK'yı indirip girebilir. Oyunda herhangi bir sorun yok, baştan aşağı test edildi. Yaşadığınız sorun, cihaz kaynaklıdır.
neresinde atıyor tam olarakCogu kisede oyundan atma sorunu var bndede oyundan atiyo
animasyon kısımlara çok fazla ram tüketiyor ondan olabilir telefonunuzu güç modunda kullanın daha verimli olacaktırCogu kisede oyundan atma sorunu var bndede oyundan atiyo
çalışıyor siz yapamamışsınızdırbilgisayar indirme linkleri çalışmıyo
Discord sunucumuzda save dosyaları var yardım alabilirsinizBu oyunu bayağı onceden oynadıydım save dosyam falan yok nasıl guncellemeden onceki yerden baslayabilirim en bastan baslamak istemiyorum
Varım ama göremedim amaDiscord sunucumuzda save dosyaları var yardım alabilirsiniz
Kusura bakmayın yeni atmışlarVarım ama göremedim ama