Şubatta demişti ama inşallah hemen yaparSon sürüm ne zaman çevrilir 0.6.1 çıkmış
Maalesef, oynaman gerek. Eğer sahnelerini görmek istiyorsan Discord sunucusundan kayıt dosyası alabilirsin.Bütün sahneleri açmak için bir hile var mı acaba ? Bütün oyunlarda vardı genelde hile bunda yok mu
Yapımcısı şu anda 0.7'yi yapıyor. Yapımı tamamlandığında çevrilip yayınlanır.Son sürüm ne zaman çevrilir 0.6.1 çıkmış
Açık, oynayabilirsinAbi neden kimse cevap yazmıyor 1 hafta oldu soru sordum , oyun herkese açık mı
Evet ya da Hayır yazmak bu kadar zor mu ,bu kadar mı sahipsiz bu site?
Şu anda oyun 'Türkçe Oyunlar' kategorisinde. Ve bu kategoride olup (Bazı oyunların özel çevirileri hariç) erişim kısıtlaması olan bir oyun bulunmuyor.Abi neden kimse cevap yazmıyor 1 hafta oldu soru sordum , oyun herkese açık mı
Evet ya da Hayır yazmak bu kadar zor mu ,bu kadar mı sahipsiz bu site?
Bol animasyonları olan, ağır oyunlardan biri What a Legend. Uzun bir bekleme süresi olması normal. Kendim telefondan girerken ortalama 6-7 dakika bekliyordum mecburen.Hocam oyun açılmıyor giris ekranında kalıyor bilginiz olsun tüm linkleri indirip denedim olmadi açılmadı oyun
Yapımcının Patreon hesabından güncellemenin durumunu görebilirsin.Ne kadar sürede güncelleme geliyor acaba oyuna yeni başladımda
Güncelleme geldikten sonra çevrilecektir. Bazı yapımcıların oyunları çok kısa güncellemeler aldığından, o oyunları bekletiyoruz. What a Legend kısa güncellemeler alan oyunlardan olmadığından bekletilmez.peki her güncellemede mi çeviri geliyor yoksa birkaç güncellemedemi oyun dan oyuna değiştiği için soruyorumda
Yavaş cihazlar için olan versiyonunu dene.Oyunu bi sure oynadiktan sinra atiyor neden acaba
Denedim gene atiyorYavaş cihazlar için olan versiyonunu dene.
Teşekkürler çünkü the genesis order ufak güncellemeler verdiği için o yüzden sordum tekrardan teşekkürler kolay gelsinGüncelleme geldikten sonra çevrilecektir. Bazı yapımcıların oyunları çok kısa güncellemeler aldığından, o oyunları bekletiyoruz. What a Legend kısa güncellemeler alan oyunlardan olmadığından bekletilmez.