Phyrosca
Kayıtlı Üye
Discord sunucumuza katılıp yardım isteyebilirsiniz.Arkaslar su görevi baslatamadim nasıl baslicak bilen varsa yardımcı olabilirimi 2 sattir ugrasiyorum
Son Konular
Discord sunucumuza katılıp yardım isteyebilirsiniz.Arkaslar su görevi baslatamadim nasıl baslicak bilen varsa yardımcı olabilirimi 2 sattir ugrasiyorum
Caterhine ile olan zar oyununu nasıl yapcam bilen varmı
Discord sunucumuza katılıp yardım isteyebilirsiniz bilen birisi yardımcı olacaktır.Victoriayayla olan şu zar oyunu görevini nasıl yapcam bilen varmı
Merhaba;
Kaç gün konuşmuyor bunlar 3 gündür gemide dönüyorum. Konuşan yok. Bide görevler nerede yazıyor veya alınıyor ?
Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Oyunu kurdum şifre ve kullanıcı adımı yazdım.hatali diyor nasil acabilirim
Oyun herkesin erişimine açık olduğu için girişte bir sorun yaşamamanız gerekiyor. Kullanıcı adı ve şifre hatası alıyorsanız, kullanıcı adı ve şifrenizde sıkıntı vardır.Denedim ancak olmuyor
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Karakterlerle nasıl etkileşime geçiyoruz gemide dolaşıyorum ama hiç birşey yapamıyorum