Hasaki
Kayıtlı Üye
3 4 defa oynamışımdır oyunu şu ana kadar pek bir etkisini görmedim. Ben yine de dengeli tutuyorumKarma puanları etkiliyor mu?
3 4 defa oynamışımdır oyunu şu ana kadar pek bir etkisini görmedim. Ben yine de dengeli tutuyorumKarma puanları etkiliyor mu?
Discord sunucumuzda bu sorunun çözümü mevcut. Sunucuya gelip yardım kanalına sorununuzu yazarsanız yardımcı olabilirizoyun açılmıyor gerekli izin verilmedi çıkılıyor diyor oysa depolama iznini verdim
Net bir tarih veremiyoruz maalesefNe zaman gelir yeni surum
Net bir tarih veremiyoruz maalesefYeni sürüm çıkmış ne zaman türkçesi gelir
Böyle hata aldım sebebini bilen var mı
Telefonunuza Play Store üzerinden 'Multi App-Space, Clone App' gibi klonlama uygulamalarından birini indirip uygulamanın içine oyunu kurarsanız sorun çözülecektir. Eski oyunlarımız Android'in yeni sürümleriyle uyumlu olmadığından böyle bir hatayla karşılaşıyorsunuz.Hocam oyun gerekli izin verilmedi diyip kendiliginden kapaniyor bi tane uygulama ile arkadaş açtirmisti adini unuttum uygulamanin
Çok saolun hocamTelefonunuza Play Store üzerinden 'Multi App-Space, Clone App' gibi klonlama uygulamalarından birini indirip uygulamanın içine oyunu kurarsanız sorun çözülecektir. Eski oyunlarımız Android'in yeni sürümleriyle uyumlu olmadığından böyle bir hatayla karşılaşıyorsunuz.