Dİscord sunucumuza gelip yardım ve hatalar kanalına girin orada sabitlenenler ksımında çözümü mevcut.Tüm dosyalara erişim iznini vermeme rağmen hâla izinler verilmediği için oyundan atıyor
İlgilendiğiniz için teşekkürler sorunu hallettim ayrıca discord sunucunuza gelmek isterim rica etsem güncel bir davet linki atarmısınızDİscord sunucumuza gelip yardım ve hatalar kanalına girin orada sabitlenenler ksımında çözümü mevcut.
İlgilendiğiniz için teşekkürler sorunu hallettim ayrıca discord sunucunuza gelmek isterim rica etsem güncel bir davet linki atarmısınız
Uğraştırdığım için kusura kusurlu ancak eksik olan bağlantı davet geçersiz hata veriyor.![]()
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusu'na katıl!
Discord'daki Adult Oyun Çeviri topluluğuna göz at, diğer 17318 üyeyle takıl, ücretsiz sesli ve yazılı sohbetin tadını çıkar.discord.gg
Pardon yazamadım kusura bakmayın ancak davet geçersiz hatası veriyorUğraştırdığım için kusura kusurlu ancak eksik olan bağlantı davet geçersiz hata veriyor.
Farklı bir vpn ile deneyin.Pardon yazamadım kusura bakmayın ancak davet geçersiz hatası veriyor
Vpn kullanmıyorum dns ile yani vpn etkisi yok link üzerineFarklı bir vpn ile deneyin.
O zaman gife tıklayın.Vpn kullanmıyorum dns ile yani vpn etkisi yok link üzerine