Mersinli33
Kayıtlı Üye
cloud linli varmı 1 bölüm mega çok yavaşGoogle drive linklerimizin hepsinde sıkıntı var. Alternatif linklerden indiriniz.
cloud linli varmı 1 bölüm mega çok yavaşGoogle drive linklerimizin hepsinde sıkıntı var. Alternatif linklerden indiriniz.
mega para istiyor mega linkleri kalksınMersinli33 malesef 1.bölümde sadece mega linki mevcut.
Malesef kalkamaz. Kota sıfırlamak için VPN açabilir ya da modeminizi yeniden başlatabilirsiniz.mega para istiyor mega linkleri kalksın
Hayır herkeste bozuk. Tüm gdrive linklerimizde sıkıntı mevcut bu yüzden başka linklerden indiriniz.1 bölümün Gdrive bende bozuk sadece bende mi bozuk
Eğer kayıt aktarma sistemi varsa başlamaz diye tahmin ediyorum.2.bölüm için save atmak zorundamıyız yoksa baslanıyormu direk
teşekkürler bilgi için hocamarkadaslar konuyla alakasız bırsey paylasmak ıstıyorum yararlı oldugunu dusundugum ıcın ... mega dan oyun kotasına takılıp yapamayanlar ıcın sorunsuz ve sınırsız ındırme ... megadowloader adlı programı ve pc nıze vpn programı yukleyıp .. sonrasında meganın lınkını mega dowloader programına koyup ındırmeye basladıgınızda hızlı ve kesıntısız bır sekılde ınecektır ınternettende arastırabılırsınız bu oyunun ılk bolumunu ındırmek ıcın cok ugrastım pc ye sonucunuda sızınle paylasmak ıstedım herkese ıyı oyunlar
Rica ederim keyifli oyunlarteşekkürler bilgi için hocam
Hepsi en kısa sürede düzeltilecek.Galiba ikinci bölümü şu meşhur ''İnternet yok'' hatası veriyo.
Duyuru atılacak.Keşke düzeltirken güncellemesi filan da yapılsa diyomuşum ^^
Şaka bi yana düzeldiğini nasıl anlarız?
Tarih vermeniz söz konusu değil sanırım.
Yine de teşekkür ederiz.