oyunu indiremiyorum nasıl indirecezBu oyunu bir yerden hatırlıyorum ama neyse bakalim
Linklerdeki reklamları mı geçemiyorsun?oyunu indiremiyorum nasıl indirecez
evet aynen nasıl geçeriz orayıLinklerdeki reklamları mı geçemiyorsun?
discordda ayrıntılı anlatımı var hocam .evet aynen nasıl geçeriz orayı
link varmıdiscordda ayrıntılı anlatımı var hocam .
link varmı
11 saat mi hatırlamıyorum ama oynanışı süresi uzun.Bu Oyunun oynanis suresi uzun dmi + 11 saat sanirim oyle biliyordum
Evet bu Oyun u biliyorum dha once den oynamistim gecen bolumlerini o zaman da baya uzundu guzel bir Oyun umarim bu Oyun un dha yeni serileri bolumleri gelir11 saat mi hatırlamıyorum ama oynanışı süresi uzun.
Yapay zeka oyunlarımızın güncellemeleri ve yenileri sadece içerik aylarında geliyor.Evet bu Oyun u biliyorum dha once den oynamistim gecen bolumlerini o zaman da baya uzundu guzel bir Oyun umarim bu Oyun un dha yeni serileri bolumleri gelir
Gorebildiqim kadariyla ( Final ) deqil ( Dewami gelecek ) yaziyoroyunun devamı gelicek galiba ama neden final yazıyor ?
Evet, devamı gelecek.Gorebildiqim kadariyla ( Final ) deqil ( Dewami gelecek ) yaziyor
Guzel Vis oyun u guzel bu 2. Oyun u da Guzel olacaqi benziyor Oceans gibiOyunu çok beğensemde yapımcısı ara verdi oyuna.Şuan başka bir oyun üzerinde çalışıyor.
Yanlış bir karar vermişsin denizde yüzük gibi bir şey buluyorduk yanlış bilmiyorsam orada diğer kararı ver yüzüğü saklamayı seç.Kızları ararken bizi öldürmeye gelen kadından sonra oyun bitiyor normalde daha uzun değil mi? 10 dakika da game over verdi
Yapay zeka oyunları sadece içerik haftasında güncellenmektedir bir sonraki içerik haftasında güncellenecektir büyük ihtimalle.bu oyun harikaydi guncellenmesini baya bekledim