Uzun bir hikayesi var. 4 saat kadar oynadım baktım gidişatı beğenmedim. Sonra bazı sahnelerden dolayı oyundan koptum, ctrl ye basıp hızlıca oynadım, karşımıza hep 2 seçenek çıkıyor her seçeneği de seçip oyunu her yönüyle hızlıca oynadım. Genel olarak diyeceğim oyun bana göre değil. Çünkü karakterimiz kral ama çoook pasif. Hiç bir kızla tam olarak ilişkiye girmiyor. İlişkiye girmesi çok önemli değil deluca family gibi yapsalardı yine oynardım. Birde karakterimizin kral olmasına rağmen kızların alay etmesi, bazı bdsm sahnelerinde küçük düşürülmesi, genel olarak bayanlar tarafından aşağılanması sebebiyle oyun güzel olsa dahi benim ilgimi kaybetti. ntr sahne de var, hatta bir seçimde paylaş seçeneğide vardı, bence paylaşsın zaten bir şey yapamadıktan sonra yazık güzelim kızlara, telef olmasın. Oyunun hikayesine bir şey demiyorum ama yetişkin oyun olarak bakarsak ntr ve aşağılanma, alay edilme gibi içerik sevenler oynayabilir. Yapımcı ntr sahnesi ve diğer sahnelerde yap veya yapma seçeneği sunmuş ama cesur olup konrolü al seçeneği sunmamış. Sonuçta zevke bağlı bir şey isteyen oynar.