MRainb0w
Yetkili
AOC - AdultOyunCeviri dener misiniz?Gorselerin sifresi nedir acaba
AOC - AdultOyunCeviri dener misiniz?Gorselerin sifresi nedir acaba
İnternet ayarlarına girip '' Güvenli İnternet '' seçeneğini kapatmanız lazım.Bilginiz olsun oyun patlamiş 2 kere indirip çaliştirdim internet erişim hatasi veriyor pcde sorun vardir dedim baska oyunlari açtim çalişti sadece bu oyunda sıkıntı var Screenshot
Türkiye sunucusu olan bir VPN kullanman veya Güvenli İnternet filtresini kapatman lazım Görev yöneticisinden Turbo.net'i arka planda çalıştıran hizmetleri ve varsa oyunu kapat olmazsa Türkiye sunucusu olan bir VPN kullanman veya Güvenli İnternet filtresini kapatman lazım.ondan dolayi değil ustam diger oyunlar açiyor sorun yok giriş ws..ws.. ama sadece bu oyunda bir sorun var okadar
Net bir tarih veremiyoruz maalesef.Oyun final vermiş türkçe olarak ne zaman çıkar acaba
İnternet ayarlarınıza girip bakınız '' Güvenli İnternet '' seçeneği açıksa bundan dolayı oluyordur.Bazı oyunlarda bazı zamanlarda ''İnternet erişiminiz bulunmamaktadır'' diyo ve giriş yapılmıyor.
Bu oyunda olmadı yakın zamanda bir yorum geldi buna da arada cevap verirsiniz diye buradan yazıyorum.
Bu neden olabilir??
Şimdiden teşekkür ederiz.
yok ustam uygulamada sorun var güvenli net için aradim şimdiya kadar hiç aktif edilmemiş dediler vede sonrada fark ettim ki uygulamayi açtikdan sonra internetiniz yok kontrol edin yazisin dan sonra kapatiyorum ama kapanmiyor bile arka plan da uygulamanin kendisi vede turbox Turbo Virtual Machine ile ilgili 3 tane çalişir durumda programlar orda askida kaliyor. uygulamada bir sorun var diger oyunlarda bir sorun yok gayet güzel bir sekilde oynuyor. Örnek olarak bu Oyunu indirdim sorun yok Screenshotİnternet ayarlarınıza girip bakınız '' Güvenli İnternet '' seçeneği açıksa bundan dolayı oluyordur.
İlk başta giriş ekranında internet hatası Summertime Saga'da çıktı ve devamı geldi. Summertime Saga'yı düzelttik şimdi diğer oyunlara bakıyoruz.yok ustam uygulamada sorun var güvenli net için aradim şimdiya kadar hiç aktif edilmemiş dediler vede sonrada fark ettim ki uygulamayi açtikdan sonra internetiniz yok kontrol edin yazisin dan sonra kapatiyorum ama kapanmiyor bile arka plan da uygulamanin kendisi vede turbox Turbo Virtual Machine ile ilgili 3 tane çalişir durumda programlar orda askida kaliyor. uygulamada bir sorun var diger oyunlarda bir sorun yok gayet güzel bir sekilde oynuyor. Örnek olarak bu Oyunu indirdim sorun yok Screenshot
Net bir tarih veremiyoruz.V17 ne zaman Türkçe gelir acaba?
Maalesef daha düzeltimedi.internet yok hatası düzeltimi ?
Bu sıralar etkinlikten dolayı hem biz yoğunuz hem de yazılımcımız yoğun üstünde çalışıyoruz.Yeni güncelleme gelince düzeltirler belki...
Elimizden geldiğince yeni oyunlar ve var olan oyunlarımızın güncellemelerini çevirmeye çalışıyoruz. Bu süreç kolay bir süreç değil.Kaç asır oldu biteli hala şu oyuna güncelleme getiremediniz.