Son Konular
Oyunlar betaya girdikten sonra ortalama iki, üç ay içerisinde herkesin erişimine açılıyor. Yakın zamanda herkesin erişimine açılacak oyunlar için mağazayı kontrol edebilirsiniz. Satıştan kaldırılan oyunlar kısa süre içerisinde herkesin erişimine açılıyor.Oyun ne zaman herkese açılacak belli bir tarih var mı acaba Phoenix
Muhtemelen 'Güvenli İnternet' filtresi açık. İnternet sağlayıcınızın mobil uygulaması üzerinden kapatarak veya VPN kullanarak çözebilirsiniz.Pcye indirdim giriş ekranında giriş yapınca internet erişiminiz bulunmamaktadır diyor ve giriş yapmıyor o şekilde kalıyor
Clauod da bulunan kurulum notunu yapay zekaya atın size daha iyi yardımcı olur.Bayadır oyun yükleyip kurmuyorum da nasıl kuruluyor biri yardimci olabilir mi cloud da kurulumla alakali biseyler yaziyor ama anlamadim
Muhtemelen internet servis sağlayıcınızda 'Güvenli İnternet' filtresi açık olduğundan giriş yapamıyorsunuz. Bu filtreyi internet servis sağlayıcınızın uygulaması üzerinden kapatmak veya VPN kullanmak çözecektir sorunu.internet oldugu halde internet erişimi bulunmamaktadır diyor başına gelen var mı