University of Problems Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe University of Problems Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.8.0
P

PolatUfuk

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun ne zaman herkese açılacak belli bir tarih var mı acaba Phoenix

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Oyun ne zaman herkese açılacak belli bir tarih var mı acaba Phoenix
Oyunlar betaya girdikten sonra ortalama iki, üç ay içerisinde herkesin erişimine açılıyor. Yakın zamanda herkesin erişimine açılacak oyunlar için mağazayı kontrol edebilirsiniz. Satıştan kaldırılan oyunlar kısa süre içerisinde herkesin erişimine açılıyor.

bak1

bak1

lust sezon 4
No More Money Türkçe
Kredi
0₺
3 kere bitirdim.Harika bir oyun.Buna benzer görseli güzel ve uzun oyun önerileri olanlar yazsın lütfen.

J

Jambopad

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Pcye indirdim giriş ekranında giriş yapınca internet erişiminiz bulunmamaktadır diyor ve giriş yapmıyor o şekilde kalıyor

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Pcye indirdim giriş ekranında giriş yapınca internet erişiminiz bulunmamaktadır diyor ve giriş yapmıyor o şekilde kalıyor
Muhtemelen 'Güvenli İnternet' filtresi açık. İnternet sağlayıcınızın mobil uygulaması üzerinden kapatarak veya VPN kullanarak çözebilirsiniz.

M

maraz64

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bayadır oyun yükleyip kurmuyorum da nasıl kuruluyor biri yardimci olabilir mi cloud da kurulumla alakali biseyler yaziyor ama anlamadim

G

gunduz26

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
internet oldugu halde internet erişimi bulunmamaktadır diyor başına gelen var mı

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
internet oldugu halde internet erişimi bulunmamaktadır diyor başına gelen var mı
Muhtemelen internet servis sağlayıcınızda 'Güvenli İnternet' filtresi açık olduğundan giriş yapamıyorsunuz. Bu filtreyi internet servis sağlayıcınızın uygulaması üzerinden kapatmak veya VPN kullanmak çözecektir sorunu.

Üst Alt