aynı sorunu bende yaşıyorum çözebilen var mııYasemin Masaj Yağını Pricia'ya veriyorum ama görev tamamlanmıyor ve oyun orada takılıyor. Ilerleyemiyorum ne yapmam lazım?
aynı şey benimde başıma geldi, menüye dön en altta bölüm seç var hangi yüzde de kaldıysan oradan seçip ana save oymuş gibi devam etmen gerekiyor( eğer yine aynı hata olursa kaldığın yüzdeliğin bir fazlasını seçip başla).Mecbur ana save yanıyor, gerekli eşyalarla birlikte devam ediyorsun.aynı sorunu bende yaşıyorum çözebilen var mıı
Oyunu yüzde 50ye kadar oynayıp sildiydim simdi bitireyim diye geldim dogru mu?Beyler oyunu indirip kurmayın. İndirirken sorun yok ama oyunu kurmaya başlayınca Kaspersky antivirüs 5 tane trojan virüs yakalayıp indirmeyi durdurdu. Tamamiyle trojan amaçlı bir dosya dikkatli olun. Bu siteye güvenim sıfıra indi şu an.
Oyunu yüzde 50ye kadar oynayıp sildiydim simdi bitireyim diye geldim dogru mu?
Kullanılan program lisanssız olduğu için windows trojen riski olarak görüyor. Linklerde ve oyunlarda bir sıkıntı yok. Gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz.Beyler oyunu indirip kurmayın. İndirirken sorun yok ama oyunu kurmaya başlayınca Kaspersky antivirüs 5 tane trojan virüs yakalayıp indirmeyi durdurdu. Tamamiyle trojan amaçlı bir dosya dikkatli olun. Bu siteye güvenim sıfıra indi şu an.
Kanka ayıptır sorması AOÇ senin bilgisayarını hacklese veya bilgilerini sızdırsa napıcak içinde devlet sırrı mı varBeyler oyunu indirip kurmayın. İndirirken sorun yok ama oyunu kurmaya başlayınca Kaspersky antivirüs 5 tane trojan virüs yakalayıp indirmeyi durdurdu. Tamamiyle trojan amaçlı bir dosya dikkatli olun. Bu siteye güvenim sıfıra indi şu an.