CumaLee
Kayıtlı Üye
Destekçi plus ya da beta erişim paketleri.Üyelik derken
Son Konular
Destekçi plus ya da beta erişim paketleri.Üyelik derken
684Albertin odasındaki sandığın şifresini bilen var mı
Verebilirsiniz.CumaLee moderator'lere cevap veremiyor muyuz forumda?
şifreyi yazdıktan sonra enter basman yetiyor sadece yazdığını göremiyorsunKullanıcı adımı yazdıktan sonra şifre istiyor. Ama şifremi yazamıyorum. önceki 2 sayfada şifre yerine yazılmıyor olsa bile yazmayı deneyin demişsiniz. Yazıyorum ama olmuyor.![]()
Devamı Gelecek - Rpgm - Android - Türkçe - Treasure of Nadia Türkçe Bumesaja verilemiyor.Oyunlarda trojen yok çeviri dosyalarının çalınmasını önlemek için kullanılan 3.parti yazılımı o şekilde algılıyor koruma programı yani o gördüğünüz.
Hata olmuştur diğer mesajlara veriliyor.
Son açılan bölgede sürekli tılsım bulup satarsanız daha hızlı para kazanırsınız. Resimde 500 bin gözüküyor para ancak evin tüm satın almaları neredeyse tamamlandı. İyi eğlenceler.Bu oyunda daha hızlı nasıl para kazanabiliriz Android de
Son açılan bölgede sürekli tılsım bulup satarsanız daha hızlı para kazanırsınız. Resimde 500 bin gözüküyor para ancak evin tüm satın almaları neredeyse tamamlandı. İyi eğlenceler.
Açıklamasında yazıyor zaten bonusu verdiği zaman tılsım çıkma olasılığı artıyor.Pricia'ya yeşim veya gümüş tılsım verdiğimizde farkındalık bonusu kazanıyoruz. Ben bunun tam olarak ne işe yaradığını anlayamadım. Farkındalık bonusu ne işe yarıyor?