S
Selami kuk
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Son Konular
Xiaomi redmi note 8 pro 6/128
Daha öncede aynı cihazdan oynuyordum fakat böyle bir sorun yoktuOyunda video yükleme, kasma sorunu yaşayan arkadaşlar telefonlarında Google Chrome kurulu ise kaldırsınlar veya devre dışı bıraksınlar.
Daha sonra geliştirici seçeneklerinden WebView uygulamasını kontrol edin. Eğer WebView seçili ise sorun yoktur. Google Play'den WebView uygulasının güncellemesi var mı kontrol edin eğer varsa son sürüme güncelleyin. Bu işlemlerden sonra oyuna girebilirsiniz. Bilmeyenler için Geliştirici Seçeneklerini açma: Ayarlar uygulamasına giriş yapın. Açılan menüden Cihaz Hakkında sekmesini bulun. Ardından Yapım Numarası ya da Derleme Numarası bilgisini bulun. Bu kutucuğun üzerine birkaç kez hızlıca tıklayın. İşlem başarılı olduğunda Siz de Artık Bir Geliştiricisiniz! yazacaktır.
Yazdıklarımı deneyin, olmazsa 2-3 gün içerisinde yeni sürümü çıkartacağız. Onla beraber oynarsınız.Daha öncede aynı cihazdan oynuyordum fakat böyle bir sorun yoktu
Tamam teşekkür ederimYazdıklarımı deneyin, olmazsa 2-3 gün içerisinde yeni sürümü çıkartacağız. Onla beraber oynarsınız.
Oyunla ilgili herşeyi kaldırın, kayıt dosyalarınızı ayrı bir klasörde saklayın ve kayıt dosyalarınızın bulunduğu klasörü de silin.Dediklerinizi de yaptım Yeni sürümüde indirdim fakat sorun hala aynı acaba bazı şeyleri silerken anlamadan oyunun sistem dosyalarını silmiş olabilir miyim
Yine olmadı ekran bu şekildeOyunla ilgili herşeyi kaldırın, kayıt dosyalarınızı ayrı bir klasörde saklayın ve kayıt dosyalarınızın bulunduğu klasörü de silin.
O zaman telefonunuz kaldırmıyor, telefon modeliniz nedir?Yine olmadı ekran bu şekilde
Xiaomi redmi note 8 pro 6/128O zaman telefonunuz kaldırmıyor, telefon modeliniz nedir?
Xiaomi redmi note 8 pro 6/128
Teşekkür ederim hallettim sağolunGoogle Chrome telefonunda kesinlikle bulunmayacak bu birinci şart, eğer varsa devre dışı bırak.
Google Play'de Webview uygulamasını arat ve son sürüm mü diye bak, eğer son sürümdeyse kaldır ve sağ üstten otomatik güncellemeleri kapat.
Oyuna girip duruma bak büyük ihtimalle sorun çözülmüştür.