Jupiter
Doğasever
Belirli bir tarih yok. Bence en az 1-2 ay var yeni sürümün gelmesine.Oyunun yeni sürümü tam olarak ne zaman gelir bilgi var mı? ve çeviriler için teşekkürler.
Belirli bir tarih yok. Bence en az 1-2 ay var yeni sürümün gelmesine.Oyunun yeni sürümü tam olarak ne zaman gelir bilgi var mı? ve çeviriler için teşekkürler.
daha varmış ya teşekkürler bilgi için.Belirli bir tarih yok. Bence en az 1-2 ay var yeni sürümün gelmesine.
Rica ederim.daha varmış ya teşekkürler bilgi için.
Daha yeni güncellendi net bir tarih yok.yeni sezon ne zamana gelecek son durum nedir ?
Bu oyun Türkçe değil zaten sitemizde Türkçe sürümü var ordan indiriniz.Türkçe değil bunu nasıl düzeltebilirim?
Ben bulamadım ama?Bu oyun Türkçe değil zaten sitemizde Türkçe sürümü var ordan indiriniz.
Ben bulamadım ama?
dayı ben indirdim bunu bi AOC bi clear bi de databin diye dosya geliyor açinca da bir şey yokTimestamps, Unconditional Love Türkçe 1.0 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
GENEL BAKIŞ Şehvetli arzuları yüzünden korkunç hatalar yapan bir üniversite öğrencisisin. Ama şanslısın, en iyi arkadaşın zamanı bükmenin bir yolunu buldu... Geri dönüp bazı hatalarını düzeltme şansın var... Hayatını daha iyi hale getirmek için, geçmişini düzeltebilecek misin ? Yeni kararlar...adultoyunceviri.com
Timestamps, Lost Love (Sezon 2) Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
GENEL BAKIŞ Oyunun ikinci bölümü. Şehvetli arzuları korkunç hatalar yapmasına sebep olan bir üniversite öğrencisi olarak oynuyorsun. Neyse ki en yakın zamanı manipüle etmenin bir yolunu buldu.. Geriye dönüp hatalarından bazılarını düzeltme şansın bulunuyor. Hayatını daha iyi bir hale getirmek...adultoyunceviri.com
aynı şey bende de oldu aoca basıyorum kullanıcı adı giriyorum şifre yazamıyorumdayı ben indirdim bunu bi AOC bi clear bi de databin diye dosya geliyor açinca da bir şey yok
Orda gözükmüyor siz yazın şifreyi.aynı şey bende de oldu aoca basıyorum kullanıcı adı giriyorum şifre yazamıyorum
yazdım kabul edildi, oyun dosyaları okunuyor diyor 10-15 saniye sonra kapanıyor ve açılmıyor hiçbir şeyOrda gözükmüyor siz yazın şifreyi.
Linke tıklayarak 1. sezonun Türkçe çevirisine ulaşabilirsiniz.merhaba
bunun türkçesi gelecek mi 2 sezonun türkçesi varda 1 yokken oynaması nasıl olur acaba 2 yi
Linke tıklayarak 1. sezonun Türkçe çevirisine ulaşabilirsiniz.
Timestamps, Unconditional Love Türkçe 1.0 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
GENEL BAKIŞ Şehvetli arzuları yüzünden korkunç hatalar yapan bir üniversite öğrencisisin. Ama şanslısın, en iyi arkadaşın zamanı bükmenin bir yolunu buldu... Geri dönüp bazı hatalarını düzeltme şansın var... Hayatını daha iyi hale getirmek için, geçmişini düzeltebilecek misin ? Yeni kararlar...adultoyunceviri.com
Evet 1. sezonu o. Rica ederim iyi oyunlar.bunun 1 sezonu bu mu ? ne bilim adı değişik ya o yüzden soruyorum
teşekkürler o zaman indiriyom hemen