Leão Frosty
Kayıtlı Üye
Anladim thxTürkçe oyunların çevirileri gelecektir ama ne zaman türkçeye çevirilip geleceğini bilemiyoruz.
Anladim thxTürkçe oyunların çevirileri gelecektir ama ne zaman türkçeye çevirilip geleceğini bilemiyoruz.
Zamanında yapımcısı yanlış eklemiş konuyu, ilerleyen sürümlerde belki gelebilir ama şu anlık 'NTR' bulunmuyor.Ntrnin oyun içindeki etkisi nedir
NTR nedir?Zamanında yapımcısı yanlış eklemiş konuyu, ilerleyen sürümlerde belki gelebilir ama şu anlık 'NTR' bulunmuyor.
Gavat simülatör diye açıklanabilirNTR nedir?
Açılımı 'Netorare' olan NTR'nin anlamı ana karakter dışında iki farklı cinsten karakterin ilişki yaşamasıdır. Eğer oyunun konularında 'Cheating' de bulunuyorsa muhtemelen ana karakterin aldatılacağı bir sahneyle karşılaşabilirsinNTR nedir?
Yapimcisi yanlislikla eklemeyi unutmus bu bolum de suanlik yok ama gelecek yeni bolumler de ekleyebilirBeyler bu oyunda NTR tam olarak nerede var ? Ben oynadım ama NTR olayını hatırlamıyorum Biz gondikledik ama bizimkini gondikleyen yoktu sanki
NTR yazısını görüp oynamayanlar varsa konulardaki spoiler seçeneğinden NTR'yi çıkarsalar iyi olur. Gelecekte eklerse ona göre eklenir zaten.Yapimcisi yanlislikla eklemeyi unutmus bu bolum de suanlik yok ama gelecek yeni bolumler de ekleyebilir
Zaten o tarz bir sahne yok oyunda, eklemeyi planlıyordu da yanlışlıkla erkenden mi konulara yazdı, orasını bilemiyoruz.Beyler bu oyunda NTR tam olarak nerede var ? Ben oynadım ama NTR olayını hatırlamıyorum Biz gondikledik ama bizimkini gondikleyen yoktu sanki
Acikcasi Ben NTR sevmiyorum Abi paylasmam asla KizlariNTR yazısını görüp oynamayanlar varsa konulardaki spoiler seçeneğinden NTR'yi çıkarsalar iyi olur. Gelecekte eklerse ona göre eklenir zaten.
Bu yorumu başa tutturmak lazım NTR neden yazıyorun cevabı ve NTR'nin şu anlık olmadığının net cevabı.Zaten o tarz bir sahne yok oyunda, eklemeyi planlıyordu da yanlışlıkla erkenden mi konulara yazdı, orasını bilemiyoruz.
Yine de şu anlık hatayla eklemiş gibi kabul etmek lazım. Bizim Türkçe sayfasına da oyun konuları İngilizcesinden alındığından öyle yazıyor.
Gelirse İsteğe bağlı gelir büyük ihtimal.Acikcasi Ben NTR sevmiyorum Abi paylasmam asla Kizlari
Umarim NTR gelmez gelse de isteqe baqli olmasi iyi olurGelirse İsteğe bağlı gelir büyük ihtimal.