Phoenix
Editör
Ne zaman yeni sürümü gelir
Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre ve göründüğü üzere oyuna pek fazla talep gelmiyor.var mı bu proje ile ilgili bi haber
Ne zaman yeni sürümü gelir
Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre ve göründüğü üzere oyuna pek fazla talep gelmiyor.var mı bu proje ile ilgili bi haber
Evet, oyun içerisinde animasyon mevcut.Sahneler animasyonlumu acaba teşekkürler
İnternet ayarlarına girip '' Güvenli İnternet '' seçeneğini kapatınız.'bir hata oluştu hatayı bildir' yazısı çıkıyor çözümü var mı?
Maalesef bu hatayı bazı üyelerimiz bazı oyunlarda alıyor yazılımcımıza bildiriyorum.küçük bir sorunum var. oyuna giremiyorum yardımcı olacak biri varmı ? kullanıcı adı şifreyi yazıyorum giriş e basıyorum "BİR HATA OLUŞTU" ve "HATAYI BİLDİR" uyarısı ekranı çıkıyor. sürekli yoksay yoksay yapıyorum bu seferde "İNTERNET BAĞLANTINIZ YOK" diyor saçma bi şekilde. öncelikle kullanıcı adı şifrem doğru ve bağlantım var. siteye giriş yaptığım kullanıcı adım tabiiki ama sıkıntı var anlamadım
Hata düzeltilince bilgi verirmisiniz? aynı sorun bende de var.Maalesef bu hatayı bazı üyelerimiz bazı oyunlarda alıyor yazılımcımıza bildiriyorum.
Düzeltilince bildireceğim.Hata düzeltilince bilgi verirmisiniz? aynı sorun bende de var.
Yapımcı 3 4 gün önce yeni sürümü çıkarmış.Bu oyundan niye bayadir ses yok yapımcı mı saldı burada mı güncellenmiyor
Çoğu oyunun yapımı uzun sürüyor ondan dolayı ortadan kaybolmuş gibi oluyorlar özellikle sosyal medyayı aktif kullanmıyorsalar.Bu oyundan niye bayadir ses yok yapımcı mı saldı burada mı güncellenmiyor
çevirisi gelecek miYapımcı 3 4 gün önce yeni sürümü çıkarmış.
çevirisi gelecek mi
Düzeltildi tekrardan indirip giriş yapabilirsiniz.Oyun düzeldi mi acaba?
yazamamız gereken yeri bulamadımÇevirmemizi istediğiniz oyunlar kısmına yazabilirsiniz, popülerliği ve fazla istenmesine bağlı çevirisi gelebilmekte.
Discord sunucumuzda bu oda mevcut.yazamamız gereken yeri bulamadım
Türkçe oyunların çevirileri gelecektir ama ne zaman türkçeye çevirilip geleceğini bilemiyoruz.Three Rules of Life (v0.5.0) cikti