CumaLee
Kayıtlı Üye
Evet düzeltilecektir yakın zamanda.Oyun kayıt proplem var galiba arkadaşlar
Evet düzeltilecektir yakın zamanda.Oyun kayıt proplem var galiba arkadaşlar
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.arkadaşlar drive linklerinin hepsi patlak hep aynı hata veriyor alan yöneticinize başvurun diyor dosya çok fazla kullanici tarafindan indirildigi icin erisim saglanmiyor mega linklinden indirirken dosya dolunca internet tarayicisi direk kapaniyor clouddan dosya indiriliyor olarak algilaniyor fakat sekmeler acildigi gibi kapanıyor lütfen bu konuda yardımcı olurmusunuz bu oyunda filf te aynı sıkıntı var....
dosyalarımı telefondan indiriyorum malesef bilgisayardan değilSon 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.
MEGA uygulaması kullanmanızı öneririm, tarayıcıdan büyük dosyaları indirmekte zorluk çekiyorsanız güzel bir alternatiftir.dosyalarımı telefondan indiriyorum malesef bilgisayardan değil
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda hatalar kanalına yazarsanız yetkili daha iyi yardımcı olur.Oyunda Cassandra Mutfaktaki hareket sahnesinde hata vermeden atıyor
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda hatalar kanalına yazarsanız en kısa sürede düzeltilecektir.arkadaşlar oyunu güncelledim fakat giriş ekranını geçer geçmez direk atıyor ne yapılabilir bu konu ile alakalı
Yoksa bu bir problem miOyunda uzun bir zaman ilerledim hiçbir sorun yaşamadım fakat saat 9 da mutfakta kız günaydın diyor ,kızla konuşmam gerekiyor yeşil kalbe dokunduğumda konuşmak istediğimde oyun donuyor ve 2 -3 saniye içersinde kapanıyor acaba o karakterle ilgili hikaye mi bitti?
Aynen görev menüsü Türkçe değil niye ?Oyunu bitiremedim görev menüsünü Türkçe değil acil düzeltilmeli