Yönlendirme sitesi ile ilgili bir sorun var, daha sonra tekrar deneyin.
Türkçe oyunlar 3 gün; Türkçe Yapay Zekalar 1 hafta içinde açılacak.Oyunlar açılmadımı artık ?
Türkçe Yapay Zekaların tamamı hala kapalı, onların erişimleri 5 gün içinde açılacaktır.Hala girilmiyor oyunlara
Şuan Türkçe Yapay zekalar hala erişime kapalı 5 gün içinde açılacaktır yani şuan indirmeniz boşa olurDeneyelim Bakalım
Yapay zekalar bugün açıldı oynayabilirsiniz, ama sorunsuz oynamak için 5 gün beklemelisinizDüzeldi mi linklerin hepsi
Maalesef telefonunuz (veya tabletiniz, bu hata özellikle tabletlerde ortaya çıkar) oyunu desteklemiyor bu yüzden yapabileceğimiz bir şey yok. Renpy sadece Android 5 ve üzerini destekler.Ekli dosyayı görüntüle 4468hangi oyunu yüklersem yükleyim bu sıkıntıyı yaşıyorum ve oynayamıyorum bunu nasıl düzeltirim
Evet.Biz erkek karakteri mi oynuyoruz
Şu anda net bir tarih yok belli değil.yeni versiyonu ve ya bi güncelleme olucak mı acaba yakın zamanda bu oyuna ?
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.cassandrayı nasıl gruba alıcaz bulamıyorum bir türlü