Şu anda tüm oyunlara giriş kapatıldı. Duyuru - ÖNEMLİ DUYURU! Bu duyuruda sebebi yazıyor. İstersen bakabilirsin.Bugün CLOUD dan indirdim erişim hakkı istiyor.Başka var mı bu sorunla karşılaşan.
Bendede aynısı oluyo düzeltin şunuBugün CLOUD dan indirdim erişim hakkı istiyor.Başka var mı bu sorunla karşılaşan.
Bendede aynısı oluyo düzeltin şunu
Evet erkek olarak oynuyorsun.Biz erkek karakteri mi oynuyoruz
Evet.Biz erkek karakteri mi oynuyoruz
Betadan çıksa da diğer oyunlara girebilsek 1 oyun yüzündenYasaklar da geldi aralık sonuna kadar bütün oyunları deneyecez bu gidişle
Olay Bir oyun yüzünden değil kardeş betadaki oyunun hatasından yararlanıp onlarca kişi oyuna ücretsiz erişim sağlıyor bu durumu kimse yöneticilere bildirmiyor betadaki oyunu bedavaya oynamak için. Bu durum fark edildikten sonra haklı olarak bütün oyunlara erişim engeli geliyor. Betaya katılmak için para veren insanların hakkını gasp ediyorlar. 1 oyun yüzünden değil de kendini uyanık sananlar yüzünden sizler mahrum kalıyorsunuzBetadan çıksa da diğer oyunlara girebilsek 1 oyun yüzünden
Arkadaşlar yeniyimde ben üye oldum oyunu indirdim ama oyuna girince başlayamıyorum yardımcı olur musunuzEkli dosyayı görüntüle 1853
GENEL BAKIŞ
Oyun bir değişim öğrencisi olarak okuldan dönen bir genç (oyuncu) hakkındadır. Okulun son yılıydı ve eve iş bulmak için geliyor. Eve geldiğinde bazı şeylerin çok değiştiğini fark ediyor. Evde annesinin arkadaşı, onun kocası ve iki oda arkadaşı (biri genç, biri biraz daha yaşlı) yaşıyor. Annesinin arkadaşının kocası her zaman iyi bir adamdı. Sen ve diğerleri bu yüzden onu bir baba olarak kabul ettiniz. .
Paylaşılan Tarih: 09.08.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.9.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
PC Dosya Boyutu: 2.78 GB
APK Dosya Boyutu: 586 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Male protagonist, Male domination, Graphic violence, Interracial, MILF, Lesbian, NTR, Cheating, Prostitution, Romance, Voyeurism, Multiple penetration, Groping, Blackmail, BDSM, Vaginal sex, Oral sex, Anal sex, Handjob, Masturbation, Mobile game
RAR'dan çıkarttıktan sonra The Tyrant oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - FILES.FM - ANONFILES - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - WORKUPLOAD - ANONFILES - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1844 Ekli dosyayı görüntüle 1845 Ekli dosyayı görüntüle 1846 Ekli dosyayı görüntüle 1847 Ekli dosyayı görüntüle 1848
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. https://adultoyunceviri.com/konular/onemli-duyuru.612/ Bu duyuruda sebebi yazıyor, istersen bakabilirsin.Arkadaşlar yeniyimde ben üye oldum oyunu indirdim ama oyuna girince başlayamıyorum yardımcı olur musunuz
Oyun yapımcısı oyun güncellemesi hakkında bir şey yazdığı zaman bilgilendiririz ama şuanlık güncelleme bilinmiyorarkadaşlar devamı ne zaman gelecek merakla bekliyorum bu oyun süper....
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor. 10 - 15 gün içerisinde tüm oyunlar açılmış olacak.Kullanıcı adı şifre girdikten sonra bunu diyor sorun nedir
Şuanda bir hatadan dolayı oyunlar erişime kapalı.15-20 gün içinde hepsi açılmış olur.Bu oyun betada mı
Teşekkürler kolay gelsin ekibeŞuanda bir hatadan dolayı oyunlar erişime kapalı.15-20 gün içinde hepsi açılmış olur.
Oyunu indiremiyorum linkler sürekli başa atıyor