Ekli dosyayı görüntüle 6462Paylaşılan Tarih: 27.02.2021
GENEL BAKIŞ
The Twist seçim tabanlı, randevu simülasyonu türündeki bi görsel romandır. Oyun 3 boyutludur ve çoğu sahnede kamerayı dilediğiniz gibi çevirebilir ve her açıdan bakabilirsiniz. Şehirdeki insanlarla kaynaşıp, işleri ileriye götürmenin yollarını araman gerekiyor. Çevrendeki her kişi, senin işine yarayacak şeylere sahip olabilir. Onlarla ilişkini ilerletebilecek misin?
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.42
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: Belli Değil
Tahmini Oynanış Süresi: 15-25 Saat Arası
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3D Game, 3DCG, Male protagonist, Animated, Anal sex, Vaginal sex, BDSM, Blackmail, Big tits, Groping, Group sex, Handjob, Interracial, Lactation, Lesbian, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Sleep sex, Titfuck, Voyeurism, Spanking
- RAR'dan çıkarttıktan sonra The Twist oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.YAKINDA SON SÜRÜM TÜRKÇE OLARAK SİZLERLE!
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MART AYI İÇERİSİNDE EKLENECEK
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 6453 Ekli dosyayı görüntüle 6454 Ekli dosyayı görüntüle 6455 Ekli dosyayı görüntüle 6456 Ekli dosyayı görüntüle 6457 Ekli dosyayı görüntüle 6458 Ekli dosyayı görüntüle 6459 Ekli dosyayı görüntüle 6460 Ekli dosyayı görüntüle 6461
oyunun orjinalliğini bozmazsanız parası sıkıntı deil,buna benzer bir siteden summertimesaga vipini almışdım ama malesef oyunu acdığım gibi sildim, bütün karakterlerin rollerini değiştirmişler neymiş yasak içerikmiş o zaman başka bir oyun cevir bu oyunu o zaman oynamanın ne anlamı kaldı..Ekli dosyayı görüntüle 6462Paylaşılan Tarih: 27.02.2021
GENEL BAKIŞ
The Twist seçim tabanlı, randevu simülasyonu türündeki bi görsel romandır. Oyun 3 boyutludur ve çoğu sahnede kamerayı dilediğiniz gibi çevirebilir ve her açıdan bakabilirsiniz. Şehirdeki insanlarla kaynaşıp, işleri ileriye götürmenin yollarını araman gerekiyor. Çevrendeki her kişi, senin işine yarayacak şeylere sahip olabilir. Onlarla ilişkini ilerletebilecek misin?
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.42
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: Belli Değil
Tahmini Oynanış Süresi: 15-25 Saat Arası
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3D Game, 3DCG, Male protagonist, Animated, Anal sex, Vaginal sex, BDSM, Blackmail, Big tits, Groping, Group sex, Handjob, Interracial, Lactation, Lesbian, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Sleep sex, Titfuck, Voyeurism, Spanking
- RAR'dan çıkarttıktan sonra The Twist oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.YAKINDA SON SÜRÜM TÜRKÇE OLARAK SİZLERLE!
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MART AYI İÇERİSİNDE EKLENECEK
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 6453 Ekli dosyayı görüntüle 6454 Ekli dosyayı görüntüle 6455 Ekli dosyayı görüntüle 6456 Ekli dosyayı görüntüle 6457 Ekli dosyayı görüntüle 6458 Ekli dosyayı görüntüle 6459 Ekli dosyayı görüntüle 6460 Ekli dosyayı görüntüle 6461
STS birebir aynı çevrildi herhangi bir oynama yapılmadı orjinalinde de bu şekilde. Twist de dediğiniz gibi değişiklikler yapıldı orijinal versiyonu ayrı bir paket olarak erişime çıkacak sadece discord sunucumuzda paylasilacak.oyunun orjinalliğini bozmazsanız parası sıkıntı deil,buna benzer bir siteden summertimesaga vipini almışdım ama malesef oyunu acdığım gibi sildim, bütün karakterlerin rollerini değiştirmişler neymiş yasak içerikmiş o zaman başka bir oyun cevir bu oyunu o zaman oynamanın ne anlamı kaldı..
Oyun motoru desteklemediğinden dolayı android sürümü gelmiyor.Android de neden yok ya
İngilizce olarak oynadığımda yoktubu oyunun galeri modu var mı?
Aynen Galeri yoktu oyun dil bilmekten yoruldum ya hep transfer kullanırdımİngilizce olarak oynadığımda yoktu
oyuna girdim timestamps çıktı ?
oyunu açınca timestamp: lost love oyunu açılıyor linklerde bir problemmi var acaba
oyunu indirdim kurdum dosyaları doğruları ama the twist yerine timestamp: lost love açılıyor çözümü varmı acaba
Maalesef, oyun motoru desteklemediğinden dolayı android sürümü gelmeyecek.şu oyun apksıda olsa dadından yenmez çıkarımı ki apksı