TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
Açık dünya olması gerek.hıkayemı acık dunya mı
Açık dünya olması gerek.hıkayemı acık dunya mı
Hepsi gibihıkayemı acık dunya mı
Oyunun kasma sorununu nasıl çözebilirim çok kasıyor
sanırsam uygun olmadığı için unity yapımı olabilir tam bilmiyorum unity yapımları uygun olmuyor androideBazi ouunlar da neden Android indirme baglantisi yok mesela bunun gibi bunda da yok sadce Windows var
Anladim ama boyle cidden sacma Android gunumuz de artik vaz gecilmezler arasin da olmamasi cok sacma olmus yapimcilar ne kafa yasiyorlar acabasanırsam uygun olmadığı için unity yapımı olabilir tam bilmiyorum unity yapımları uygun olmuyor androide
Yapımcılık bir durum yok aslında sadece oyun motoru desteklemiyor. Bu oyun motoru çok farklı özellikler sunduğu için plana göre işliyor.Anladim ama boyle cidden sacma Android gunumuz de artik vaz gecilmezler arasin da olmamasi cok sacma olmus yapimcilar ne kafa yasiyorlar acaba
Nasil yapimcilik bir durum yok ona gore yapmaliydi diyerleri gibiYapımcılık bir durum yok aslında sadece oyun motoru desteklemiyor. Bu oyun motoru çok farklı özellikler sunduğu için plana göre işliyor.
Dediğim gibi oyun motorunun sunduğu yani Unity'nin sunduğu özellik diğer oyun motorlarına göre fazla ve bu oyun oynadığınız hiç bir oyuna benzemiyor. Bildiğiniz normal açık dünya bir oyun gibi.Nasil yapimcilik bir durum yok ona gore yapmaliydi diyerleri gibi
Evet.Yani sandbox mu bu oyun
MRainb0w
Bu konudan indirebilirsiniz.satın alma yaptım nerden indirebilirim türkçe versiyonunu