The Genesis Order Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Rpgm Android Türkçe The Genesis Order Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0
A

ALBAY5419

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Android'de aslında izin verilen maksimum sınır 2GB'dır. Daha üstünü kabul etmiyor üstünden portlamaya çalıştığımızda hata veriyor ve oyun bir yerden sonra açılmıyor/ Save alınamıyor.
Üzgünüm bu doğru degil yabancı siteden oyunu apk indirdim ve bitiriliyor hiçbir sorun yok

T

tirrekko

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
keşke bu oyun sonraki oyunu böyle zombili filan olsa ne kadar güzel olurdu. baya sevdim oyunu aşırı güzel ve zevk verici.

S

sherman17

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben de hayla hata veriyor oyuna girerken nasıl düzeltebilirim? windows update güncel bu arada

S

SkyfallTR

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Linke tıkladığında neden esosyal diye bir sayfaya atıyor yaw. Gir çık yaptım yine aynı sayfaya atıyor.

Lauis

Lauis

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Özel ile normal versiyon arasındaki fark nedir, birde oyun şuan ücretsiz mi ?

Çeri

Çeri

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Sex sahnesine girdikten sonra karakterler çıplak kalıyor normal yürüyüşte vs. kıyafetleri var görünüyor ama diyalog kısmı başlayınca sahnede olan tüm karakterler çıplak oluyor sebebi nedir

Çeri

Çeri

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
örnek bu şimdi bu şekilde kaldı yataktan kalktığımda bi ara tekrar giydi kıyafetleri bazı npc'ler tamamen çıplak kaldı

Ekli dosyalar

• 21111.png
    21111.png
    734.9 KB · Görüntüleme: 14
S

silahsizkuvvet

Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
Kredi
2₺
Oyunu guncelledim fakat baştan başlıyor. Eski bölümler yok. Save dosyaları varmı

Üst Alt