Phoenix
Moderatör
Editör
Oyunu ne zaman indirdiniz?İsterseniz deneyebilirsiniz Tashanın dükkanında sorun var,oyun oradan sonra ilerlemiyor
Son Konular
Oyunu ne zaman indirdiniz?İsterseniz deneyebilirsiniz Tashanın dükkanında sorun var,oyun oradan sonra ilerlemiyor
Oyunu ne zaman indirdiniz?Hiç save dosyam yoktuki zaten baştan başlamıştım oyuna save dosyam bozuk olamaz yani yoktu çünkü
Ben pazar günü indirmişim ama yorumları okuyunca benden sonra indirenler de aynı sorunu yaşıyorular ve bu sorunun çözüldüğüne dair bir bilgilendirme yapılmamışOyunu ne zaman indirdiniz?
Salı günü oyunu tekrardan yüklemeniz gerekmektedir diye yazmıştım herhalde gözünüzden kaçmış.Ben pazar günü indirmişim ama yorumları okuyunca benden sonra indirenler de aynı sorunu yaşıyorular ve bu sorunun çözüldüğüne dair bir bilgilendirme yapılmamış
Ya oyunu sunan android için clouddan indirdim oyuna girmiyor bu seferde yeni bir link atmışsınız ordan mi indireyim salı gününden önce indirmiştim önceki sorunlar çözüldü yani öyle miOyunu ne zaman indirdiniz?
Oyunu silip tekrar yükleyin.Bu sorun 3 haftadır var herhalde ne zaman çözülür ya da çözmek için adım atıldı mı?
Ekli dosyayı görüntüle 17024
Evet. Yeniden indirmeniz gerekmektedir.Ya oyunu sunan android için clouddan indirdim oyuna girmiyor bu seferde yeni bir link atmışsınız ordan mi indireyim salı gününden önce indirmiştim önceki sorunlar çözüldü yani öyle mi
Siz muhtemelen özel çeviriden indirmişsiniz. Özel çeviri Vip kullanıcılar içindir. Normal çeviriden indirin.Şaka gibi ya yani gerçekten bilmiyorum ama bir oyunun sorunlarını çözüp tamamıyla oynanabulir hale getirmek bu kadar zor olamaz ya android için üç linkide denedim üçüde bozuk yüklüyorum oyuna giremiyorum ya
işe yaramadıOyunu silip tekrar yükleyin.
Oyunu hangi linkten yükleyip indirdiniz?işe yaramadı
Discord sunucumuzda #kayıt-dosyalarınız kanalında save dosyası mevcut oradan indirebilirsiniz.Android save dosyası olan varmı
Hayır yok. Fakat özel çeviri linkinden indirmişseniz açmayacaktır.İlk indirdiğim megaydı komple silip bu sefer clouddan indirdim. Eksik bir şey mi var?Ekli dosyayı görüntüle 17025
Save nasıl alcam alamıyom alttaki tuslar yokDiscord sunucumuzda #kayıt-dosyalarınız kanalında save dosyası mevcut oradan indirebilirsiniz.
Telefondan alıyorsun o sekmeye gelmek için de ekrana iki elinle dokun veya kaydırSave nasıl alcam alamıyom alttaki tuslar yok