The Genesis Order Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Rpgm Android Türkçe The Genesis Order Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0
Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Hiç kusura bakma eski ilgilenmenizle şuanki ilgilenmeyle çok fark var gözünüzü seviyim nlt yapımcı yeni oyun çıkardı 1 sene önce bu oyun hala 3 senedir betada
Dediğinizde haklılık payınız var bunu reddetmek saçmalık olur zaten. Bu yüzden olabildiğince dedim. Bu oyuna gelirsek duyuruda da bu oyunda neden bu kadar problem çıktığı ufak bir şekilde anlatılmıştı. Oyunun V0.78 ine kadar farklı bir yazılımcımız modlamışken v1.0ı başka bir yazılımcımız modladı ikisininde tekniği aynı olmadığı için üstelik rpgm bir oyunun androidi daha zorlu olduğundan bu oyun deneme tahtası gibi oldu. Yeni oyun şu an çevriliyor güncel halinde Türkçe çevrilip paylaşılacak ve genesis orderda yaşanılan sorunların yaşanılmayacağını size garanti veriyorum. İlgilenmemizde çöküş yaşanmasının sebebide yine bahsettiğim gibi yazılımcı değişikliği, Programlamanın eski kalması (win 11 hataları) gibi olaylar yüzünden suskun kalma durumunda kaldık. Fakat şu an çoğu sorunu sırasıyla ele alıp hızlı bir şekilde çözmeye çalışıyoruz. Yaşanılan aksaklıkların farkındayız ve bu durumu telafi edebilecek kadro derinliğine sahibiz.

D

deıom

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyuna giriş yapamıyorum kullanıcı adı ve şifreyi kabul etmiyor doğruluğuna emin olduğum halde lütfen yardımcı olur musunuz

Üst Alt