The Genesis Order Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Rpgm Android Türkçe The Genesis Order Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0
Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Doğru yazmama rağmen hala oyuna giriş yapamıyorum
Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.

A

ALBAY5419

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun androidde final yaptı mı yoksa hala eski sürüm mü

A

alonewolf89

N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
0₺
Final yaptı ama oyunda hatalar mevcut save yapmıyor

H

hisokas

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
terabox dışında dosya açılmıyor ordan nasıl kurabilirim oyunu

Knk

Knk

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
sesli harfler şifremde ya da kullanmıcı adımda yok ona rağmen giremiyorum?

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Peki 1 aylık üyelik aldigimizda oyunu indirdikten sonra sadece 1 ay mi oynayabiliyoruz yoksa uyalik bitsede oyun bizde kaliyor mu
1 aylık oynayabiliyorsunuz. Daha doğrusu 1 ay boyunca beta programına alınmış her oyunu 1 ay boyunca oynayabilirsiniz. Üyeliğiniz bitince betadaki oyunları oynayamazsınız maalesef.

J

jarviss

Kayıtlı Üye
Kredi
30₺
destekçi üyelik alacam para yükleyemiyorum nasıl bi sistem yaptınız mq

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
destekçi üyelik alacam para yükleyemiyorum nasıl bi sistem yaptınız mq
Ödeme sisteminde yaşanan aksaklıklardan dolayı Türk lirası sistemine geçmeye çalışıyoruz. şu an halen daha sabit bir sistem yok bu yüzden özelden Mackenzie ye yazmanız gerekmektedir.

L

leoscott

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
30₺
Valla yeni keşfettim burayı, keşke önceki yıllarda keşfetseymişim ama artık çok ilgilenilmiyor sanırım siteyle biraz daha ilgilenilse benim gibi yeni keşfeden arkadaşlar daha çok destekleyeceklerdir, nacizane fikrim elinize sağlık .

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Valla yeni keşfettim burayı, keşke önceki yıllarda keşfetseymişim ama artık çok ilgilenilmiyor sanırım siteyle biraz daha ilgilenilse benim gibi yeni keşfeden arkadaşlar daha çok destekleyeceklerdir, nacizane fikrim elinize sağlık .
Site ile olabildiğince ilgileniyor ve güncel olmaya çalışıyoruz. Güncellemeler ve betaya gelecek oyunlardan haberdar olmak için Discord sunucumuza gelmenizi öneririz.

B

Baypandik

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Site ile olabildiğince ilgileniyor ve güncel olmaya çalışıyoruz. Güncellemeler ve betaya gelecek oyunlardan haberdar olmak için Discord sunucumuza gelmenizi öneririz.
Hiç kusura bakma eski ilgilenmenizle şuanki ilgilenmeyle çok fark var gözünüzü seviyim nlt yapımcı yeni oyun çıkardı 1 sene önce bu oyun hala 3 senedir betada

Üst Alt