Aynen öyle ne zaman vip oyunlar geldi parayı buldular artık ücretsiz oyunların yüzüne bakmıyorlar bundan 2 sene önce bayağı iyi çalışıyorlardıBabacim parayi görünce totonuz kalktı gibi yorumlara bakan yok mobile yakin zamanda çıkacak diyor aylar gecti oyun betadan cikcak daha ntlnin yeni oyunu 7 ay once çıktı müthişsiniz devam böyle
Tamamen katılıyorum, eskiden piyasanın en iyisiydi.Aynen öyle ne zaman vip oyunlar geldi parayı buldular artık ücretsiz oyunların yüzüne bakmıyorlar bundan 2 sene önce bayağı iyi çalışıyorlardı
vip de bişey yok ki 2 senedir aynı oyunlar rezalet çeviriler dc rolü daha vermediler geri dönüş yapan bile yok vip adlım yakında oda bitecek bi daha da almam gereksiz ne içerik anlamında bişey var nede hizmet anlamında.Aynen öyle ne zaman vip oyunlar geldi parayı buldular artık ücretsiz oyunların yüzüne bakmıyorlar bundan 2 sene önce bayağı iyi çalışıyorlardı
hocam yanlışını indirmiş olabilirsin özel erşimin yok senin normal erişimin var birde normalini indirmeyi deneOyuna özel erişimim var yeni sürümü indirdim fakat kullanıcı adı şifre yanlış diyor sürekli yardımcı olur musunuz!
oyun final yapmasına rağmen neden hala ücretsiz erişim açılmadı ?
Tatilde olduklarını sanmıyorum daha yeni oyun yayınlamışlar 10 ekimde. Büyük olasılıkla umursamıyorlar bu tarafı. Düzgün hikayeli oyun bulmak dertken bulduğumuz oyunuda indiremiyoruz.Kral ücretli alanlar bile erişemiyor, sen ücretsiz oynamanın derdine düşmüşsün adamlar AFK. 1-2 aya çıkarlar tatildeydik vs açıklama yaparlar devam ederler çalışmaya, şuanda hizmet yok.
Açılacağını sanmıyorum dostum boşuna bekleme. İngilizcen iyiyse onu oyna istersen. İlk iki oyunu kadar sarmıyor bu arada sıkıldım sildim ben, haberin ola.Oyun final yapınca Türkçe açılacak diyordu hala açılmadı bilgisi olan var mı?
Baksalar 6 ay önce bakarlardı reis oyun paylaşmaya devam ediyorlar sizi siklemiyorlar bile boşuna nefesini tüketme.Şu oyuna bakin artık
Beklemekten kuruduk..En az 1 ayı varmış Anroid sürümü henüz çıkarmadık diyor mod