RavenOfOld
Kayıtlı Üye
İndirip sürümüne bakabilirsin reis en son sürüm (v1.05) final bu inzgilizce buna yakın bir şey olmalı v1.04 veya v1.00Şu an sitedeki yüklü sürüm final vermiş hali demi tam versiyon yani?
İndirip sürümüne bakabilirsin reis en son sürüm (v1.05) final bu inzgilizce buna yakın bir şey olmalı v1.04 veya v1.00Şu an sitedeki yüklü sürüm final vermiş hali demi tam versiyon yani?
Diğer oyun final yapınca heraldeoyun ne zaman herkese açılacak
İyi günler ben bu oyunun özel versiyonunu satın aldım ama oyunu özel kılan şey nedir anlamadım yani yüklüyorum normalinden değişik birşey yok bilen varsa bana söyleyebilir şimdiden teşekkür ederim
Sanırım normal çeviride kendi kafalarına göre espri, mizah ekliyorlar ve kendi reklamlarını yapıyorlar. Özel çeviri ise direkt orjinal olsa gerek.İyi günler ben bu oyunun özel versiyonunu satın aldım ama oyunu özel kılan şey nedir anlamadım yani yüklüyorum normalinden değişik birşey yok bilen varsa bana söyleyebilir şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederimSanırım normal çeviride kendi kafalarına göre espri, mizah ekliyorlar ve kendi reklamlarını yapıyorlar. Özel çeviri ise direkt orjinal olsa gerek.