The Genesis Order Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Rpgm Android Türkçe The Genesis Order Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0
E

eraygursoy10

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Harbi kaç ay oldu oyunun final vermesi yakın biz erken oynamak için alıyoruz çıkan güncelemede geç çıkıyor boşa

timssy

timssy

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Hayır yani paralı üyelik satıyorsunuz alıyoruz. Oyuna bir sürü güncelleme geliyor ama güncellemiyorsunuz. Eskiden burası böyle değildi. Yaklaşık 1 senedir aktif değilim ne hale gelmiş.

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
eraygursoy10 timssy Discord sunucumuzda Genesis Order'a özel kanalda açıklama yapılıyor.

K

keskin06

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
arkadaşlar oyuna ne zaman güncelleme gelicek bir bilgi verirmisiniz artık ve oyunu pc den oynuyorum güncelleme geldiği takdirde kayıtlı yerden devam etmem için ne yapmam gerekiyor

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
arkadaşlar oyuna ne zaman güncelleme gelicek bir bilgi verirmisiniz artık ve oyunu pc den oynuyorum güncelleme geldiği takdirde kayıtlı yerden devam etmem için ne yapmam gerekiyor
Kayıt dosyalarınızı elle silmediğiniz taktirde güncelleme geldiğinde kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

Prometheus0

Prometheus0

Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
Rol nasıl alacağım

K

keskin06

Kredi
1$
Kayıt dosyalarınızı elle silmediğiniz taktirde güncelleme geldiğinde kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.
şöylede bir sıkıntı var oyunun kayıt save dosyalarını bulamıyorum indirdiğimdeki databin clear ve exe dosyalarını bir klasör yaptım sürekli ordan oyuna girip çıkıyorum aldığım kayıtlar nereye gidiyor bilmiyorum o yüzden sordum özellikle

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
güncelleme ile alakalı bir gelişme varmı peki varsa bilgi verirsen sevinirim
Oyun en kısa zamanda güncellenecek. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı geçe kaldığının farkındayız ama dediğimiz gibi elimizden geldiğince en kısa sürede güncelleyeceğiz.

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
şöylede bir sıkıntı var oyunun kayıt save dosyalarını bulamıyorum indirdiğimdeki databin clear ve exe dosyalarını bir klasör yaptım sürekli ordan oyuna girip çıkıyorum aldığım kayıtlar nereye gidiyor bilmiyorum o yüzden sordum özellikle
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.
katılarak #kayıt-dosyalarınız kanalına bakarsanız RPGM oyunların kayıt dosyalarının nereye depolandığını görebilirsiniz.

A

Alihan

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Adminler valla elinize sağlık 3 aylık destekçi plus paketini sırf etkinlik için almıştım ama bilin bakalım noldu bitti paket bu gün bitti sonuç bom boş bir etkinlik ve tutulmayan sözler açıkça söylemem gerekirse bu benim son destekçi plus veya son paket alisimdi artık akşamda bir anlamı olmayacağını anladım herkese iyi geceler nediyeyim

M

mert0258

Kredi
2$
Arkadaşlar oyuna ne zaman güncelleme gelicek bir bilgi verirmisiniz ? Kaç ay oldu yetmez mi

H

Hypnotse

Kredi
2$
merhaba kolay gelsin ben oyunun ilk çıktığından beri takipçisiyim de rolü nerden alıyorum
acaba

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
merhaba kolay gelsin ben oyunun ilk çıktığından beri takipçisiyim de rolü nerden alıyorum
acaba
Discord rolü almak istiyorsan aşağıya bıraktığım linkten destek talebi oluşturup Discord kullanıcı adını girmen lazım.

Evet, oyun içerisindeki yatak odasında soldaki gece lambasının olduğu kısma basarak veya bir kayıt düzenleyici kullanıp kaydındaki değerleri değiştirerek hile yapabilirsin.

Üst Alt