Tgo dıscord kanalında görüntüleyemiyorum rol almak gerekiyor mueraygursoy10 timssy Discord sunucumuzda Genesis Order'a özel kanalda açıklama yapılıyor.
Kayıt dosyalarınızı elle silmediğiniz taktirde güncelleme geldiğinde kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.arkadaşlar oyuna ne zaman güncelleme gelicek bir bilgi verirmisiniz artık ve oyunu pc den oynuyorum güncelleme geldiği takdirde kayıtlı yerden devam etmem için ne yapmam gerekiyor
Evet, rol almanız gerekli.Tgo dıscord kanalında görüntüleyemiyorum rol almak gerekiyor mu
Oyunu mağazadan satın aldıktan sonra ödeme bildirimi açmanız gerekiyor.Rol nasıl alacağım
güncelleme ile alakalı bir gelişme varmı peki varsa bilgi verirsen sevinirimKayıt dosyalarınızı elle silmediğiniz taktirde güncelleme geldiğinde kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.
şöylede bir sıkıntı var oyunun kayıt save dosyalarını bulamıyorum indirdiğimdeki databin clear ve exe dosyalarını bir klasör yaptım sürekli ordan oyuna girip çıkıyorum aldığım kayıtlar nereye gidiyor bilmiyorum o yüzden sordum özellikleKayıt dosyalarınızı elle silmediğiniz taktirde güncelleme geldiğinde kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.
Oyun en kısa zamanda güncellenecek. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı geçe kaldığının farkındayız ama dediğimiz gibi elimizden geldiğince en kısa sürede güncelleyeceğiz.güncelleme ile alakalı bir gelişme varmı peki varsa bilgi verirsen sevinirim
şöylede bir sıkıntı var oyunun kayıt save dosyalarını bulamıyorum indirdiğimdeki databin clear ve exe dosyalarını bir klasör yaptım sürekli ordan oyuna girip çıkıyorum aldığım kayıtlar nereye gidiyor bilmiyorum o yüzden sordum özellikle
Yakın bir tarihte gelecektir ama net bir tarih veremiyorum.Arkadaşlar oyuna ne zaman güncelleme gelicek bir bilgi verirmisiniz ? Kaç ay oldu yetmez mi
Discord rolü almak istiyorsan aşağıya bıraktığım linkten destek talebi oluşturup Discord kullanıcı adını girmen lazım.merhaba kolay gelsin ben oyunun ilk çıktığından beri takipçisiyim de rolü nerden alıyorum
acaba
Evet, oyun içerisindeki yatak odasında soldaki gece lambasının olduğu kısma basarak veya bir kayıt düzenleyici kullanıp kaydındaki değerleri değiştirerek hile yapabilirsin.Hilesi var mı