Kanka 18 gunde bi yeni versiyon cikiyo ve 'en az' 7 guncelleme kaldi bu mantikla hareket edersek Eylül sonu biter ama belki bi sarkma olursa ekim sonu gibi bitebilirFinal ne zaman olur belli mi
yazdığın bu mesajın üstündeki 2 mesajda da bu sorunun cevabı var.oyun ne zaman final verir?
Üstte cevabını verdim.oyun ne zaman final verir?
Kanka 18 gunde bi yeni versiyon cikiyo ve 'en az' 7 guncelleme kaldi bu mantikla hareket edersek Eylül sonu biter ama belki bi sarkma olursa ekim sonu gibi bitebiliroyun ne zaman final verir?
Merhaba the genesis order’i nasıl iOS a yükleyebilirim
oyunun bitmesine 3 ay falan kalmış belki final yapınca komple çevirirleryeni sürüm ne zaman eklenecek? v81 cıktı . önceki mesajlarınızda 3 - 5 güncellemede bir cevireceginizi yazmıssınız . ama 10 güncelleme aldı oyun .hala bi sey yok ...son zamanlarda site tamamen durdu neredeyse. kapanıyor mu ne oluyor acaba? oyunu almamın bi anlamı kalmadı . aylarca beklemektense oyunu yarım ingilizce ile oynamak daha mantıklı gibi.
oyunu satın almamızın amaçı final vermeden türkce oynamak 3 güncelleme gelince tükce yapılıcak diyip hiç ceviri yapmamaları hoş degil açıklamada yapılmıyoroyunun bitmesine 3 ay falan kalmış belki final yapınca komple çevirirler
kesinlikle haklısın oyunu her üç güncellemede bir ceviriceklerini söylediler bende o yüzden aldım oyunuyeni sürüm ne zaman eklenecek? v81 cıktı . önceki mesajlarınızda 3 - 5 güncellemede bir cevireceginizi yazmıssınız . ama 10 güncelleme aldı oyun .hala bi sey yok ...son zamanlarda site tamamen durdu neredeyse. kapanıyor mu ne oluyor acaba? oyunu almamın bi anlamı kalmadı . aylarca beklemektense oyunu yarım ingilizce ile oynamak daha mantıklı gibi.
görmemişim teşekkürleryazdığın bu mesajın üstündeki 2 mesajda da bu sorunun cevabı var.
Siteyi boşlamadık aslında sadece şu geçirdiğimiz dönem bizim için çok ağır ve zorlu geçiyor. Yöneticimiz Mackenzie bu durum ile alakalı duyuru geçti.4 ay geçti aradan yeni güncelleme hala gelmedi normalde en kötü 1.5 ay içerisinde güncelleme gelirdi en azından lust epidemic ve treasure of nadia dönemlerinde böyleydi. Şimdi ne olduda site yöneticileri bu kadar boşladılar bu siteyi anlam veremiyorum.
SaveEditor'den yapılabilir.Para hilesi var mı oyunda
Para hilesine gerek yok oyundaPara hilesi var mı oyunda