Holi
Kayıtlı Üye
Bunun gibi mafya tarzı oyunlar var mı önerdiğin? Valenza family diye bı oyun oynamıştım yapımcının sitesinden indirip o da baya iyiydi mafya tarzı sariyoYapımcı oyunun içinden geçti
Bunun gibi mafya tarzı oyunlar var mı önerdiğin? Valenza family diye bı oyun oynamıştım yapımcının sitesinden indirip o da baya iyiydi mafya tarzı sariyoYapımcı oyunun içinden geçti
Nasıl içindne geçti ki naptı paraları kapıp kaçtı mı noldu ağamYapımcı oyunun içinden geçti.
ilk sürümlerinde bu oyun deli dehşet bir şeydi yapımcı oyunun oynanış sistemini değiştirdi ve geç güncellemeler getirmeye başladı. Güncel oalrak bilmiyorum ama yapımını bırakmış bile olabilir.Nasıl içindne geçti ki naptı paraları kapıp kaçtı mı noldu ağam
yazdım yukarıda hocam yapımcı şimdilik ara verdi patreon sayfasını falan kapattı ama geri döneceğini söylediBu oyuna noldu ya devamı gelicek mi sitedeki en iyi oyunlar arasındadir bu oyun hikayesi ile
Biliyorum harika bi oyun da adam herhalde yeni güncelleme çıkaracak takati kalmadı herhalde.dilk sürümlerinde bu oyun deli dehşet bir şeydi yapımcı oyunun oynanış sistemini değiştirdi ve geç güncellemeler getirmeye başladı. Güncel oalrak bilmiyorum ama yapımını bırakmış bile olabilir.
Yapımı bırakıldı bu oyunun. Düzeltmeyi unutmuşuz durumu bildireceğim.Ya oyundan umudum yok ama bari finali ne olacaktı onu bilseydik l hikaye çok iyiydi
Anlaştığımız yer şu an bir güncelleme ile müsait. İşlerini hallettiklerinde satın alım işlerine devam edebilirsiniz.Ödeme de sıkıntı mı var ?
Oyunlara giriş yapmanı sağlıyor o ekran şimdi üyelik satın alanlar falan oluyor veya siteye üye olmak içinAdmin merhaba kısa kesicem acaba oyuna girerken neden kayıt ol veya giriş yap yazıyor direk girmiyor anlamı nedir bunun