The Deluca Family Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe The Deluca Family Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.09.0
LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yapımcı canı sıkıldıkca devam ediyor sanırım geliştirmeye.
gerçekten de öyle. kendisi birden fazla defa bu işi hobi olarak yaptığını ve kafasına estiğinde oyununu geliştirdiğini dile getirdi. öte yandan geçen yıl evlenmiş ve yeni bir eve taşınmış sanırım, o yüzden de pek ilgilenememiş.

Grogri

Grogri

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hikayesi gerçekten güzeldi diğer sezonu bekliyoruz .

H

HugoBoss01

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Peki şuanki hali en güncel hali mi
Ben en son bıraktığımda hani kızıl bir kız ajan vardı ya bizi öldürmeye gelmişti ama biz onu alt ettik ondan sonra öldürülmesin ona da sözleşme yapın dedik öyle yaptılar sonra kız korumamız oldu hatta en son onla yattık hatta oyunun ilk s*ks sahnesiydi işte orda fln bitmişti bu ondan sonrası devamı mı farklı bir şeyler var mı spoiler olmadan ¿ ( oyun da hile var mı ve son olarak save dosyası var mıdır acaba) teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Peki şuanki hali en güncel hali mi
Ben en son bıraktığımda hani kızıl bir kız ajan vardı ya bizi öldürmeye gelmişti ama biz onu alt ettik ondan sonra öldürülmesin ona da sözleşme yapın dedik öyle yaptılar sonra kız korumamız oldu hatta en son onla yattık hatta oyunun ilk s*ks sahnesiydi işte orda fln bitmişti bu ondan sonrası devamı mı farklı bir şeyler var mı spoiler olmadan ¿ ( oyun da hile var mı ve son olarak save dosyası var mıdır acaba) teşekkürler.
Yapımcı tarafında yeni sürüm çıktı diye biliyorum ama Türkçesi henüz güncellenmedi.

XTheDarkLordX

XTheDarkLordX

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Oyun güncellendi mi ? Umarım Türkçesini diğer oyunlar gibi bekletmezsiniz çünkü bu oyun sitedeki en iyi oyunlardan biri bana göre.

A

Abazaerkekkk

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yeni güncelleme ne zaman gelicek cevap verirseniz sevinirim

Üst Alt