MRainb0w
Yetkili
Adından anlaşılacağı üzere oyunun hikayesine giriş yapmanızı sağlıyor. Hikayeyi anlamanıza yardımcı oluyor. İndirmek şart değil sizin kendi tercihinize bağlı.Giriş bölümün de ne var onu indirmemiz şart mı?
Adından anlaşılacağı üzere oyunun hikayesine giriş yapmanızı sağlıyor. Hikayeyi anlamanıza yardımcı oluyor. İndirmek şart değil sizin kendi tercihinize bağlı.Giriş bölümün de ne var onu indirmemiz şart mı?
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.mutfağa nasıl ulaşacağım bir bıçak var tıklamam gereken de mutfağa geçiş yapamadım bir türlü
Yapımcı tarafından verilen net bir tarih yok.Oyunun devami nezaman gelecek haberiniz varmi
Discord sunucumuzda bulunan #hatalar kanalına yazarsanız yazılımcımız geri dönüş sağlayacaktır.Oyunun sonlarına doğru beni atıyor neden acaba.
İndirme boyutu ile aynı yeri kaplar. Boyutu sadece oyunu kurarken artıyor.oyunun ana hikayesinin apk kurduktan sonra diskteki yeri kaç gb ?
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.biliyorum işte kurrarken kaç gb oluyo 4gb boş yer var uygulama yüklenemedi diyor
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Android 11 de paket ayrıştırma sorunu var hocam, düzeltebilir misiniz ?
100 GB tan fazla yer var ve yeniden başlatmayı da denedim ancak olmadı, hala paket ayrıştırma hatası veriyor. APK dosyasına APK editor uygulaması ile müdahale edince düzeliyor ancak sanıyorum ki dosya korumalı olduğu için oyuna girdikten sonra özlü bir söz ile oyundan atıyorAPK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.
Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Yazılımcımıza bildirildi en kısa sürede geri dönüş sağlayacağız.100 GB tan fazla yer var ve yeniden başlatmayı da denedim ancak olmadı, hala paket ayrıştırma hatası veriyor. APK dosyasına APK editor uygulaması ile müdahale edince düzeliyor ancak sanıyorum ki dosya korumalı olduğu için oyuna girdikten sonra özlü bir söz ile oyundan atıyor
Tekrar indirmeyi deneyin. Sorun büyük ihtimalle çözülmüştür.100 GB tan fazla yer var ve yeniden başlatmayı da denedim ancak olmadı, hala paket ayrıştırma hatası veriyor. APK dosyasına APK editor uygulaması ile müdahale edince düzeliyor ancak sanıyorum ki dosya korumalı olduğu için oyuna girdikten sonra özlü bir söz ile oyundan atıyor