Peki İngilizce olanların ismine ulaşıp oynayabiliyor muyuz?Arthur234
Üç farklı sürüm çıktı bunun üzerine ancak yapay zekanın çevirdiği oyunları yalnızca içerik ayı gibi özel etkinliklerle çıkartıyoruz.
İngilizcesinde sakıncalı sayılabilecek içerikler olduğundan foruma ekleyemeyiz.Peki İngilizce olanların ismine ulaşıp oynayabiliyor muyuz?
Yapay zeka tarafından çevrilen bu tarz bilim kurgu, fantastik konulu yapımlarda çevirinin daha az anlaşılabilir olması normal. Olay örgüsü ve cümleler daha karışık olduğundan yapay zeka düzgün çeviremiyor muhtemelen.Çeviri bayağı kötüydü açıkçası önermiyorum.
Yapay zeka tarafından çevrilen bu tarz bilim kurgu, fantastik konulu yapımlarda çevirinin daha az anlaşılabilir olması normal. Olay örgüsü ve cümleler daha karışık olduğundan yapay zeka düzgün çeviremiyor muhtemelen.
Bazı oyunlar sitemizde yer vermek istemediğimiz konular içeriyorlar. Türkçeye çevirirken bu konuları kırpıyoruz ancak İngilizcesine müdahale etmediğimizden eklenmiyorlar.Foruma baktım ama İngilizce versiyonunu bulamadım. En son Ağustos ayında güncellenmiş sürüm. Bu şubat versiyonu. İngilizce versiyonunu eklememenizin bir nedeni var mı?
Bazı oyunlar sitemizde yer vermek istemediğimiz konular içeriyorlar. Türkçeye çevirirken bu konuları kırpıyoruz ancak İngilizcesine müdahale etmediğimizden eklenmiyorlar.