Yazdığınız gibi yapay zekalar ve çizgi romanlar sadece içerik haftalarında güncellenecek.Biliyorum etkinlik ile güncellenecek yapay zekalar ama bir umut sorayım. Yakın zamanda ep10 çıkacağı için çıkan 2 episode ne zaman eklenir merak ettim
En yakın içerik haftası ne zaman acaba en son şubat ayında oldu.Yazdığınız gibi yapay zekalar ve çizgi romanlar sadece içerik haftalarında güncellenecek.
Bu yıl içerisinde bir kez daha yapmayı planlıyoruz.En yakın içerik haftası ne zaman acaba en son şubat ayında oldu.
Erişim ayında güncellenecek.Oyun çok çok iyiydi devamını beklemedeyim.
GDrive'da genel bir problem var, farklı bir alternatif deneyebilirsiniz.googledrive üzerinden indirme yapamıyorum erişim isteği uyarısı çıkıyor. paylaşımlar gdrive üzerinden herkese açık değilmi?
Discord sunucumuza katılarak erişim ayında aldığınız hataları bize daha hızlı bildirebilirsiniz. Erişim ayı için özel bir odamız bulunmakta.Bende aşırı şekilde hata alıyorum bir istisna meydana geldi diye benden kaynaklı oyundanmi kayankli acaba
Stranded Deep oyununa bakabilirsin.Bu oyuna benzer oyun tavsiyesi alabilir miyim
Discord sunucumuza katılarak oyun tavsiyesi alabilirsiniz.Bu oyuna benzer oyun tavsiyesi alabilir miyim