Son Konular
turbonet hatası giderildi mi?
Çözülmesi için çalışıyoruz. Bu süre zarfında redux sürümünden oynayabilirsiniz.win11 hatası için çözüm bekliyoruz
Remake patch Remake sürümünün bir modudur bu mod sayesinde 1-4. sezon içinde gelinen noktada yaşanılan sahneleri gösteriyor. eğer modsuz bir şekilde devam ederseniz bu tarz oalylarda siyah bir ekranla karşılaşıyorsunuz.remake patch ve remake arasında ki fark nedir ?
peki sezon 1 remake olan versiyonu ilk linkteki sezon 1-4 arasını kapsıyo mu? yani 4 sezonun hepsi var mı remake olan versiyonun içinde?Remake patch Remake sürümünün bir modudur bu mod sayesinde 1-4. sezon içinde gelinen noktada yaşanılan sahneleri gösteriyor. eğer modsuz bir şekilde devam ederseniz bu tarz oalylarda siyah bir ekranla karşılaşıyorsunuz.
Cihaz sınırı hatası almanızın nedeni her hesaba 1 bilgisayar 1 Android hakkı vermemizden kaynaklanıyor. Destek talebinde bulunduğunuz takdirde size yardımcı olunup cihaz sınırıniz sıfırlanıyor.son dönemde yine bir atılım yaptığınızı görünce destekçi paketi alayım dedim ama gelinen noktada ya oyunların hatasından kaynaklı ya da cihaz sayısı hatasından kaynaklı hiç bir oyunu oynayamıyorum haybeden destekçi paketi almış olmayız inşallah
Düzeltilecek.oyunu satın aldım turbonet hatası alıyorum satın almasam da çoğu oyunda aynı hata şunun çözümü gelsin lütfen
Oyun açılmıyor 1.4 sezonu hata veriyor Windows hatası yüklemeri sildim gene açmadı remake yi de yükledim o açıyor ama özel sahneler siyah gösterip geçiyor oynamanın anlamı kalmıyor galeri şifresi de veriler sifrelerin hiç biri olmuyor varmı bunların bir çözümü ?
Remake patch Remake sürümünün bir modudur bu mod sayesinde 1-4. sezon içinde gelinen noktada yaşanılan sahneleri gösteriyor. eğer modsuz bir şekilde devam ederseniz bu tarz oalylarda siyah bir ekranla karşılaşıyorsunuz.
Hayır remake sürümü 1-4 arasında olan olaylar sonucunda gelişen karakterlerin şu anki halini göstermekte.peki sezon 1 remake olan versiyonu ilk linkteki sezon 1-4 arasını kapsıyo mu? yani 4 sezonun hepsi var mı remake olan versiyonun içinde?
Bilgisayarıniz win 11se beklemenizi. Win10 ise 1-4 oynamanızı.sıfırdan başlayacağım hangisini önerirsiniz
Detaylı bir şekilde anlattığımı düşünüyorum. Tekrar okumanızı öneririm.Modsuz durum dediğiniz ne oluyor tam olarak