Taffy Tales Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Unity Türkçe Taffy Tales Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Sezon 5
O

oat

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ne zaman herkese açık hale gelir

A

azrail

My Cute Roommate 2 Türkçe Erişimi
Taffy Tales Türkçe Erişimi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
10₺
oyunun sayfasını oku herkesi açık olmayacakmış final verene kadar

c9lykia

c9lykia

The Copycat Türkçe
Kredi
90₺
turbonet hatası giderildi mi?

B

burakdemir1269

Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
Kredi
20₺
win11 hatası için çözüm bekliyoruz

C

Cesear

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
remake patch ve remake arasında ki fark nedir ?

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
remake patch ve remake arasında ki fark nedir ?
Remake patch Remake sürümünün bir modudur bu mod sayesinde 1-4. sezon içinde gelinen noktada yaşanılan sahneleri gösteriyor. eğer modsuz bir şekilde devam ederseniz bu tarz oalylarda siyah bir ekranla karşılaşıyorsunuz.

C

Cesear

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
sıfırdan başlayacağım hangisini önerirsiniz

c9lykia

c9lykia

The Copycat Türkçe
Kredi
90₺
Remake patch Remake sürümünün bir modudur bu mod sayesinde 1-4. sezon içinde gelinen noktada yaşanılan sahneleri gösteriyor. eğer modsuz bir şekilde devam ederseniz bu tarz oalylarda siyah bir ekranla karşılaşıyorsunuz.
peki sezon 1 remake olan versiyonu ilk linkteki sezon 1-4 arasını kapsıyo mu? yani 4 sezonun hepsi var mı remake olan versiyonun içinde?

K

kerem709

Kayıtlı Üye
Kredi
200₺
Oyun açılmıyor 1.4 sezonu hata veriyor Windows hatası yüklemeri sildim gene açmadı remake yi de yükledim o açıyor ama özel sahneler siyah gösterip geçiyor oynamanın anlamı kalmıyor galeri şifresi de veriler sifrelerin hiç biri olmuyor varmı bunların bir çözümü ?

NeroN

NeroN

Kredi
0₺
oyunu satın aldım turbonet hatası alıyorum satın almasam da çoğu oyunda aynı hata şunun çözümü gelsin lütfen

D

d0ct0r

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
71₺
son dönemde yine bir atılım yaptığınızı görünce destekçi paketi alayım dedim ama gelinen noktada ya oyunların hatasından kaynaklı ya da cihaz sayısı hatasından kaynaklı hiç bir oyunu oynayamıyorum haybeden destekçi paketi almış olmayız inşallah

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
son dönemde yine bir atılım yaptığınızı görünce destekçi paketi alayım dedim ama gelinen noktada ya oyunların hatasından kaynaklı ya da cihaz sayısı hatasından kaynaklı hiç bir oyunu oynayamıyorum haybeden destekçi paketi almış olmayız inşallah
Cihaz sınırı hatası almanızın nedeni her hesaba 1 bilgisayar 1 Android hakkı vermemizden kaynaklanıyor. Destek talebinde bulunduğunuz takdirde size yardımcı olunup cihaz sınırıniz sıfırlanıyor.

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Oyun açılmıyor 1.4 sezonu hata veriyor Windows hatası yüklemeri sildim gene açmadı remake yi de yükledim o açıyor ama özel sahneler siyah gösterip geçiyor oynamanın anlamı kalmıyor galeri şifresi de veriler sifrelerin hiç biri olmuyor varmı bunların bir çözümü ?

Üst Alt