Symphony of the Serpent Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Symphony of the Serpent Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
v30052
Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
ingilizce versiyona ulaşabilirmiyiz

KAİSER56

KAİSER56

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
1000035398.jpgoyunu almak için gittiğim sayfada böyle bi sorun var

Ekli dosyalar

• 1000035398.jpg
    1000035398.jpg
    153.7 KB · Görüntüleme: 25
J

Jonathan.

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Kredi satın alma sayfasına her girdiğimde hata veriyor ne yapmalıyım

Basiliks123

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bu oyun dördüncüsü değil mi? Lust epidemic - Treasure of Nadia - The Genesis Order ve son olarak bu oyun. Yanılmıyorsam hepsininde ana teması şehvet parfümü. bu oyun için olan yorumlarını ise final verdiğinde değerlendireceğim.
Bildiğim kadariyla bu bir üçleme olacaktı ama tahminimce yapımcı küçük bir kitleyi etkilemeyi başardı ve para akışı sağladı. Bu kitlenin talepleri doğrultusunda aynı seri için yeni bir oyun çıkardi. Bana sorarsanız seri uzadı ve yapımcı milleti sağıyor.

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Bildiğim kadariyla bu bir üçleme olacaktı ama tahminimce yapımcı küçük bir kitleyi etkilemeyi başardı ve para akışı sağladı. Bu kitlenin talepleri doğrultusunda aynı seri için yeni bir oyun çıkardi. Bana sorarsanız seri uzadı ve yapımcı milleti sağıyor.
Bu izlemi zaten üçüncü oyunda gösterdiğini düşünüyorum aynı sistem ve aynı konudan çıkacak olan 4. oyun. Kendi adıma konuşacak olursam bunların hepsinin birleşip noktalanmasını görmek isterim bu oyunda fakat yapımcı kitlenin salt çoğunluğunu kaybetme riskine girmeyip yeni bir şeyler denemiyor. Umarım bu erotik parfüm konulu oyunun son oyunu olur ve yapımcı biraz farklı konulara yönelmeye başlar.

KAİSER56

KAİSER56

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Bu izlemi zaten üçüncü oyunda gösterdiğini düşünüyorum aynı sistem ve aynı konudan çıkacak olan 4. oyun. Kendi adıma konuşacak olursam bunların hepsinin birleşip noktalanmasını görmek isterim bu oyunda fakat yapımcı kitlenin salt çoğunluğunu kaybetme riskine girmeyip yeni bir şeyler denemiyor. Umarım bu erotik parfüm konulu oyunun son oyunu olur ve yapımcı biraz farklı konulara yönelmeye başlar.

KAİSER56

KAİSER56

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Bende bir soru sordum lütfen yardımcı olurmusunuz

KAİSER56

KAİSER56

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
H

Hasanabi28

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
Mağazada sıkıntı ne zaman düzelir acaba

Johnny Bravo

Johnny Bravo

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Şu oyunun Anadolu mitolojisi versiyonunu yapsak var ya efsane olurdu.

Johnny Bravo

Johnny Bravo

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Yalnız bu oyunda ki Athena gerçekten taş gibi.

Basiliks123

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Şu yapımcının hiçbir oyununu sevmedim. Hiçbirini de bitirme gibi bir istek olmadı. Özellikle kuşbakışı harita hiç hoşuma gitmiyor. Ancak ne var ki bu site sanki dünyanın en güzel oyunu buymuş gibi hiçbir zaman betadan cikarmayip premium hesaplara aktiflestiriyor. İstediğin kadar beta da birakabilirsin. Bedava versen oynamam.

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Şu yapımcının hiçbir oyununu sevmedim. Hiçbirini de bitirme gibi bir istek olmadı. Özellikle kuşbakışı harita hiç hoşuma gitmiyor. Ancak ne var ki bu site sanki dünyanın en güzel oyunu buymuş gibi hiçbir zaman betadan cikarmayip premium hesaplara aktiflestiriyor. İstediğin kadar beta da birakabilirsin. Bedava versen oynamam.
Bu oyun firması genel olarak dünyada rağbet gören bir firma ve sitemizde baya sevilen bir oyun dörtlemesi onun dışında bu tarz oyunlarda en iyi oyunları yapan bir firma sahne RPGM motorlu oyunlara alışabilirsen bir dene derim.

Basiliks123

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bu oyun firması genel olarak dünyada rağbet gören bir firma ve sitemizde baya sevilen bir oyun dörtlemesi onun dışında bu tarz oyunlarda en iyi oyunları yapan bir firma sahne RPGM motorlu oyunlara alışabilirsen bir dene derim.
Kalite anlayışımız çok farklı demek kim, zira ben o 4 lu seri de kaliteye dair hiçbir şey bulamiyorum

Üst Alt