SworD
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
''Sunshine Love'' 5.Bölümü Şubat 2021'de gelecek, yapımcı gelecek projelerinde bunu açıkca söyledi.Ayrıca yapımcıya yazdığım başka bir oyununun fanboy denen gereksiz fantezi düşkünü insanların tartışmasına da girmiştim, yazımı beğenmemişlerdi.Oyunu sadece düz fanteziden başka bir şey düşünmeyen insanlardan ne beklersiniz ki?.Hikaye ve karakter profilin ne kadar önemli olduğunu ilk belirlenen proje neyse ona göre hareket ederek oyunun gelişmesini sağlanmasını belirtiyoruz.Bu genelde yapılan en mantıklı şeydir.Doğal olan budur, ancak yapımcının hatası bu fanboyları dinleyerek kendi bildiği şeyden sapınca oyunun dağılmaya başladığı açıkca görüldü.Bu son yazısında hatasını kabul ettiğini ve hikayeden,karakter profillerinden çok koptuğunuda belirtti.Yani benim yazdığıma gelmiş oldu bir nevi.Şimdi bu yazısı fanboyların bir kaçından tepki aldı.En başından bunlara o kadar yüz vermeyecektin, kaptan olarak geminin dümenini yolcuya bırakırsan böyle alabora olursun işte.Neyse en azından beğendiğim oyun olan ''Sunshine Love'' daha çok odaklanacaktır.Bu oyunun hikayesini beğeniyorum.