Rita
Kayıtlı Üye
Oyun şuan betada 2-4 hafta içerisinde herkese açarlar. Açıldığı zaman tekrar indirmen gerekiyor.Oyuna erişim hakkınız bulunmamaktadır diyor
Oyun şuan betada 2-4 hafta içerisinde herkese açarlar. Açıldığı zaman tekrar indirmen gerekiyor.Oyuna erişim hakkınız bulunmamaktadır diyor
Destekçi veya erişim paketiniz olması gerekmekteOyuna erişim hakkınız bulunmamaktadır diyor
Hayır daha açılmadı.Herkese erisim acildi mi acaba
Yaklaşık bi 10 güne falan açılır değil mi reis tahmini 25'nde fln yaniHayır daha açılmadı.
Tarih veremiyoruz maalesef.Yaklaşık bi 10 güne falan açılır değil mi reis tahmini 25'nde fln yani
Yok ben sizi anlıyorum sadece bu Türkçe Beta'da ki oyunlar fark ettiğin kadarıyla Beta'ya girdiği tarihten yaklaşık 25 gün sonra Beta'dan çıkıyorTarih veremiyoruz maalesef.
Betadan çıkma süreleri oyunların uzunluğuna ve çokluğuna göre değişiyor o yüzden net bir şey olmuyor ve tarih verip o gün çıkartamamaktansa tarih vermemeyi tercih ediyoruz.Yok ben sizi anlıyorum sadece bu Türkçe Beta'da ki oyunlar fark ettiğin kadarıyla Beta'ya girdiği tarihten yaklaşık 25 gün sonra Beta'dan çıkıyor
Gelicek yakında şuanbetadayeni sürümü ne zaman çıkar
29 mayısta yeni sürüm geldi zaten sonraki sürüm hakkında bilgi yok.Hala yeni sürümü gelmedi ne zaman gelecek
Betadan çıkmanın bir süresi yok malesef genelde 2-4 hafta oluyor.Tahmini yaklaşık kaç güne betadan çıkar betaya gireli neredeyse 1 ay oldu (5 gün kaldı)
Şuan bende en son sürümden öncesi yüklü bunu direk indirip kurarsam kayıtlarım yerinde dururmuBetadan çıkmanın bir süresi yok malesef genelde 2-4 hafta oluyor.
Kayıtlarınız silinmez yüklediğinizde dosyalarda yine kayıt dosyaları olacaktır.Şuan bende en son sürümden öncesi yüklü bunu direk indirip kurarsam kayıtlarım yerinde dururmu
Çok sağolun teşekkürlerKayıtlarınız silinmez yüklediğinizde dosyalarda yine kayıt dosyaları olacaktır.