Oyunun menüsündeki kaydet butonuna basınız.Oyunu bitirdim kayıt nasıl alıcam yani yeni güncelleme gelince yeniden başlamak istemiyorum
Android portunu yaparken zaten boyutunu düşürüyoruz. APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 4-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Yükleme için ne kadar alan gerekiyor? 2. 5 GB boş alan bile oyunu kurmak için yetmedi. Bir de boyutunu düşürüp paylaşmanız mümkün mü?
Zaten paylaşıldı.Bu 5.1 sürümü ne zaman yayınlanacak tam bir bilgi var mı acaba
yeni sürümünün notları da paylaşılmış ben göremiyorum ama yetkin falan varsa discorddan görebilirsin güncelleme içerikleriniBu 5.1 sürümü ne zaman yayınlanacak tam bir bilgi var mı acaba
Being a dık bittiğinde paket gelecek diye biliyorum yani daha 15 20 gün var0.6 sı buraya ne zaman gelir?
yeni paket geliyo 2 güne onun içinde yer alacakGüncelleme ne zaman gelir acaba
Betadan Çıkıp Tekrar Girdiği İçin Yeniden Almanız GerekmekteBu oyunun üyeliğini bir önceki sürümde almıştım neden erişim izniniz yok diyor
Ama üyelik alırken sonraki sürümlerin hepsi aktif olucak deniyorduBetadan Çıkıp Tekrar Girdiği İçin Yeniden Almanız Gerekmekte
Treasure of Nadia ve The Twist dışında her oyunun betası o sürüme özeldir.Ama üyelik alırken sonraki sürümlerin hepsi aktif olucak deniyordu