C
czr
Kayıtlı Üye
remake öncesini nasıl ındırecem yardımcı olur musunremake öncesi olanı indirin remake olan daha hâlâ yapılış aşamasında
Son Konular
remake öncesini nasıl ındırecem yardımcı olur musunremake öncesi olanı indirin remake olan daha hâlâ yapılış aşamasında
Açılış ekranında ekrana dokunmadan beklemeniz gerekmektedir.Remake öncesi indirdim de oyun açılmıyor aoc açılış ekranında kalıyor nasıl düzeltirim
Su on 2-3 güncellemeyi oynamadım yeni bir sahne kilidi acıldımı yeni birşeyler varmı? Yoksa grafikleri yada menüyümü güncelliyorlar?Açılış ekranında ekrana dokunmadan beklemeniz gerekmektedir.
Ben oyuna gırıs yapamıyorum bılgılerımı yazıyorum olmuyor gırmıyorSu on 2-3 güncellemeyi oynamadım yeni bir sahne kilidi acıldımı yeni birşeyler varmı? Yoksa grafikleri yada menüyümü güncelliyorlar?
Oyuna girdikten sonra bu problemi yaşıyorsanız ilk önce shift+g tuşuna basın eğer ekran gelmiyorsa yapacağınız işlem biraz ilerleyip menüye gelip oyunu kaydetmeniz oyunu kaydettikten sonra ana menüye dön seçeneğine ya da oyundan çık seçeneğini seçip tekrardan ana menü ekranına gelip bu sefer kaydedilen kısımdan oyuna devam etmeniz. Bu hatanın çözümü böyle. Veyahut yeni oyun dediğinizde de düzelebiliyormuş.oyuna girdim diyaloglar sesler var fakat ekranda adultun giriş ekranı fotoğrafı duruyor ve gitmiyor
Geliştirilme aşamasında çünkü. 20.16 sürümünü oyna.Yeni güncellemede oyunun devamlılığı neden yok