Dragoss
Kayıtlı Üye
Sitede bulamadım yanlıslıkla kaldırıldı mı ?Stranded Dick olması lazım.
Sitede bulamadım yanlıslıkla kaldırıldı mı ?Stranded Dick olması lazım.
Türkçe oyunlar kategorisinde bulabilirsiniz.Sitede bulamadım yanlıslıkla kaldırıldı mı ?
Bulamadım linkini atabilir misin rica etsemTürkçe oyunlar kategorisinde bulabilirsiniz.
Bulamadım linkini atabilir misin rica etsem
Bu sorunla karşılaşıyorum bazı oyunlar biz kullanıcılarda gözükmüyor sanırımStranded Dick Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
GENEL BAKIŞ Liseden mezun olduktan sonra, sen ve sınıf arkadaşların, son yazınızı beraber geçirmek için bir yat kiralarsınız. Bir gece, bir kaza meydana gelir ve yat yanmaya başlar.. Söndürmeye çalışsanız bile başaramaz ve suya atlayıp kaçmaya başlarsınız.. Nasıl olduğunu bilemeden ıssız bir...adultoyunceviri.com
Oyun şu anda herkese açık değil ücretli üyelik gerekiyor ne zaman herkese açılacağı konusunda bilgi veremiyoruz destekçi plus paketi alarak erişebilirsiniz.Bu sorunla karşılaşıyorum bazı oyunlar biz kullanıcılarda gözükmüyor sanırım
Desene şunu en baştan beri sağol tekrardanOyun şu anda herkese açık değil ücretli üyelik gerekiyor ne zaman herkese açılacağı konusunda bilgi veremiyoruz destekçi plus paketi alarak erişebilirsiniz.
TskrlerKÖTÜÇOCUK : Jenny'nin Pc
ADULTOYUNCEVİRİ : Bizim Pc
(Eğer kızın Pc açılmazsa günlükte ilerlemeniz gerekli, 8-9 sayfa açılması lazım. Jenny'nin hikayesine devam etmeniz gerekiyor yani.)
Oyuna başlarken soruyor orda seçmeniz lazımdı.Oyunda hileli modu nasıl aktifleştiricez ben göremedim hile menüsüde biri aydınlatabilir mi?
KÖTÜÇOCUKBilgisayar şifresi ne bilen varmı
Acaba yeni sürüm ne zaman gelecek??Ekli dosyayı görüntüle 4388
GENEL BAKIŞ
Küçük bir banliyö kasabasında yer alan, üniversiteye yeni giren bir adam(ana karakter) babasının ölümü ile sarsılır. Babasının ölümünü çevreleyen bir çok gizemli olay vardır. Maceramız ana karakterimizin babasının suçlulara olan borcu ve şüpheli ölümünü araştırması ile başlıyor... Bunun yanı sıra ana karakterimiz okulu için para biriktirmeye çalışıp notlarını yükseltmeye çalışırken kasabada bir sürü kızla tanışacaktır...
Paylaşılan Tarih: 30.10.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.20.7
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.18 GB
Oyun Boyutu APK: 593 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
2DCG, Male protagonist, Point & click, Sandbox, School setting, Animated, Dating sim, Voyeurism, Exhibitionism, MILF, Masturbation, Sex toys, Camgirl, Oral sex, Titfuck, Footjob, Handjob, Anal sex, Vaginal sex, Virgin, Group sex, Big ass, Big tits, Footjob, Groping, Stripping, Twins, BDSM, Lesbian, Religion (Nun), Futa/trans, Cosplay, Female domination, Prostitution, Pregnancy, Mobile game, Monster girl, Lactation, Multiple penetration, Spanking
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summertime Saga oyununu çalıştırın.Ekli dosyayı görüntüle 2890 Ekli dosyayı görüntüle 2891 Ekli dosyayı görüntüle 2892
Oyunun görevlerinde takılanlar ''Rehberler'' bu linki inceleyebilirler.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 11 Ekli dosyayı görüntüle 12 Ekli dosyayı görüntüle 13 Ekli dosyayı görüntüle 14 Ekli dosyayı görüntüle 15 Ekli dosyayı görüntüle 10
Telefona tıkla telefonun sol üst köşesinde şebeke işareti var oraya tıkla tam hile menüsü çıkıyor önüneOyunda hileli modu nasıl aktifleştiricez ben göremedim hile menüsüde biri aydınlatabilir mi?
Şu anki sürümde mevcut değildi sanırım.brıdget den nası A alacaz bi yardım etsenize
Açılması uzun sürüyor bekleyiniz.oyunu açıyorum giriş yapıyorum giriş yaptıktan sonra oyun açılmıyor