Linklerde herhangi bir sorun yok, eğer bildirim.eu sitesinde takıldıysanız;Linke gitmiyor sorun mu var
Şifre: KÖTÜÇOCUKJenny nin şifresi nedir badmonster olmuyo bug a falanmı girdi yoksa farklı bi şifremi var
Şu anda tüm oyunlara giriş kapatıldı. Duyuru - ÖNEMLİ DUYURU! Bu duyuruda sebebi yazıyor. İstersen bakabilirsin.Oyuna sadece vipler mi ulaşabiliyor ? Oyunu indirdikten sonra erişiminiz yok diyor.
Tamam teşekkür ederim.Şu anda tüm oyunlara giriş kapatıldı. Duyuru - ÖNEMLİ DUYURU! Bu duyuruda sebebi yazıyor. İstersen bakabilirsin.
Rica ederim.Tamam teşekkür ederim.
niye erisim izni yok suan
Net bir tarih yok.ne zaman açılır
Elinize emeğinize sağlık, da kardeşim birşey soracağım, ben şimdi bu oyunu yüklediğimde (telefona) eğer yeni bir sürüm gelirse cihazdaki uygulamayı silip yeni sürümü mü indirmem gerekicek. İlerlemem nasıl kayıt olabilir? (Cevaplarsan sevnirim )Kalite kokan efsane bir oyun...
Hayır silmene gerek yok yeniden yüklediğinde üstüne gelmiş olucakElinize emeğinize sağlık, da kardeşim birşey soracağım, ben şimdi bu oyunu yüklediğimde (telefona) eğer yeni bir sürüm gelirse cihazdaki uygulamayı silip yeni sürümü mü indirmem gerekicek. İlerlemem nasıl kayıt olabilir? (Cevaplarsan sevnirim )
Eski versiyonu silip yenisini kurmanız gerekiyor (merak etmeyin kayıt dosyalarınız silinmez).Elinize emeğinize sağlık, da kardeşim birşey soracağım, ben şimdi bu oyunu yüklediğimde (telefona) eğer yeni bir sürüm gelirse cihazdaki uygulamayı silip yeni sürümü mü indirmem gerekicek. İlerlemem nasıl kayıt olabilir? (Cevaplarsan sevnirim )
Oyuna erişim hakkınız yoktur diyor yardımcı olur musunuz ?
Peki teşekkürler bide türkçe oynamak için preminiumluk falan mı almam lazım' hesabımı girdiğim bu oyuna erişiminiz bulunmamaktadır diyor?Eski versiyonu silip yenisini kurmanız gerekiyor (merak etmeyin kayıt dosyalarınız silinmez).