Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
P

Punisher_133

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Admin Summertime Saga'nın sitesine girip oyunu ücretsiz indirdiğimizde, oyunu oynayamıyoruz. Çünkü yeni bir özellik eklemişler; hikayeleri oynamamız için hikayeleri satın almamız gerekiyormuş. Bari buna bir çözüm bulun ben ingilizcede oynamaya razıyım yeter ki yeni sürümü tam ve ücretsiz oynayalım başka sitelere bakıp indirmek istemedim size güveniyorum yaparsınız bir iyilik

P

Pus

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Gerekli izni vermeme rağmen izin verilmedi hatasi geliyor neden

B

Babo feet

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu *mk leptobun şifresine
Kendi leptopımız
İpucu:kalitenin tek adresi
Adult
Adult oyun çeviri
Cookies
Hiçbiri olmuyor

Mevlid

Mevlid

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Oyunun 20.16 sürümü geldi .hatta 21.00 sürümü geldi şu oyunu güncel sürümünün çevirisini yapin

S

silici77

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
güncel oyunun çevrimi su an kimse yapmaz su an oyun yarım dicemde yarım bile degil full çıkması en az 2 sene oyun çok eksik ben bile amatör olarak V0:20:16 ceviriyorum hayatım kaymış gibi emek verilip yapılmış bir oyun salama degil yani çok karışık yada ban ögle geliyor daha en fazla yarısnı çevirdim ne zaman biter bende bilmiyorum birde onu kontrol edicem eksiklerini hata verirse onları düzelticem oooooo :D

Mevlid

Mevlid

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
güncel oyunun çevrimi su an kimse yapmaz su an oyun yarım dicemde yarım bile degil full çıkması en az 2 sene oyun çok eksik ben bile amatör olarak V0:20:16 ceviriyorum hayatım kaymış gibi emek verilip yapılmış bir oyun salama degil yani çok karışık yada ban ögle geliyor daha en fazla yarısnı çevirdim ne zaman biter bende bilmiyorum birde onu kontrol edicem eksiklerini hata verirse onları düzelticem oooooo :D
En azından 20.16 sürümünün çevirisi yapılsa

S

silici77

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
hocam yama yapmıyorum anlamamda zaten oyun dilini direkt ing den türkçeye traslate ediyorum yüzde yüz iyi olcak diye birşey diyemiyorum ama ing den iyidir ve oyun cidden emek verilip yapıldıgı belli su an karakterlerin yarınısı cevirdim ve hala bir çok yerde farklı diyologlar var ben tek başıma yapıyorum ne zaman biter bilmiyorum ve kontrol edilmesi felende lazım amatör olarak yapıyorum bir bilgim yok

Mevlid

Mevlid

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
En yakın zamanda biter de oynarım
hocam yama yapmıyorum anlamamda zaten oyun dilini direkt ing den türkçeye traslate ediyorum yüzde yüz iyi olcak diye birşey diyemiyorum ama ing den iyidir ve oyun cidden emek verilip yapıldıgı belli su an karakterlerin yarınısı cevirdim ve hala bir çok yerde farklı diyologlar var ben tek başıma yapıyorum ne zaman biter bilmiyorum ve kontrol edilmesi felende lazım amatör olarak yapıyorum bir bilgim yok

R

ripxxxn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
En sevdiğim oyun en yakın zamanda yeni versiyonu bekliyoruz:))

Kefoo

Kefoo

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
2d olup da en sevilen oyun bu olabilir bence yada buna benzer bişeyler önerebilecek varmı?

EMHOZDN

EMHOZDN

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
adminlere ne oldu bilen varmı birçok oyunda problem var

Mevlid

Mevlid

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Oyunun yeni sürümü çıkalı yıl olacak bunlar da çevirerek hey gidi hey

S

silici77

Kayıtlı Üye
Kredi
0$

Mevlid

anca yarısı biti karakterleri bitrdim çok aşırı diyolog var lokasyonları yarı si btiti zaten. 1-2 haftada çevirimi biter hocam tek başıma yapıyorum ve bütün zamanımı ayıracak halim yok üstüne birde çıkan hatalrı düzeltiyorum

Üst Alt