Güncelleme gelmedi Türkçesi geldi Yakında 3. Bölümde Gelecek Şuan ki Oyunun 3 Katı OlacakGüncelleme ile birlikte oyunun süresi tahmini ne kadar uzadı
eyvallah canımEllerine sağlık Gokhie
Hayır gelmedi.Engelli kızın ağladığı sahneden sonraki bölüm geldi mi?
Çok Doğru Bir YorumHikayesi çok iyi. Özellikle sürekli duygusal bi tonda ilerlemesi ayrı cezbetti beni. Oynamayan varsa yorum falan okumasın seri oynasın?
Discord sunucusuna gelerek Hatana Bir Çözüm Bulabilirsin Katılmak için tıkla!Böyle bir hata alıyorum sebebi nedir
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltilip betadan çıkartılacaktır, tam tarih yok.Beta'dan ne zaman çıkar?
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.Şöyle bir hata alıyorum. Çözümü nedir?
Böyle bir hata alıyorum sebebi nedir
Sorun giderildi. Yeniden indirmeniz gerekiyor.Şöyle bir hata alıyorum. Çözümü nedir?
Son tekliften oyunun betasini aldım ama oynayamiyorum başka şeyler de mi yapmanız lazimSorun giderildi. Yeniden indirmeniz gerekiyor.
Evet Ödeme Bildirimi Yapmanız Lazım Ödeme Bildirimi yaptıktan sonra Onaylanır Ve Oyunu Oynayabilirsin Ödeme Bildirimi Yapmak İçin TıklaSon tekliften oyunun betasini aldım ama oynayamiyorum başka şeyler de mi yapmanız lazim