E
Egemen10
Kayıtlı Üye
Knk oto tuşuna basOyunun başlarında kız mesaj atıyor su getir diye mesaj yaz rastgele diyor ama yazamiyorum çıkmıyor
Knk oto tuşuna basOyunun başlarında kız mesaj atıyor su getir diye mesaj yaz rastgele diyor ama yazamiyorum çıkmıyor
tam anlamadım ne demek istediğinizi.Karakterlerin görünümleri tamamen mi değiştiriliyor acaba ?
Hayır tamamen değişmiyor Chapter 1 Yeniden Düzenlencek Summer Değişecek Bazı Karakterler Yeni Cild AlacakKarakterlerin görünümleri tamamen mi değiştiriliyor acaba ?
Peki teşekkür ederim bilgi için.Hayır tamamen değişmiyor Chapter 1 Yeniden Düzenlencek Summer Değişecek Bazı Karakterler Yeni Cild Alacak
Yeni ekran kartı almış gibi gözükmüyor. Almak için para lazım diyor. Herkes bu ay içinde gelir diyor ama adamın kazandığı miktar haftalardır aynı. Bu ay zor gibi.Eğer yanlış anlamadıysam sanırım yapımcı yeni bir ekran kartı almış. 3. bölüme az kaldı gibi...
Yeni güncelleme gelecek ama verilecek net bir tarih yokYeni bölüm gelevek mi ne zaman gelir
Ekranın altındaki menüden otoya tıklayın.Acilen yardim lazım oyunda mesaj atmam lazım ama klavyeyi nasıl acacagım bilgisayarla oynamıyorum tele oynuyorum
Evet öyle bitiyor.En son kıza sarılıp bitiyor dimi
Bu ay gelir miYeni güncelleme gelecek ama verilecek net bir tarih yok
Herşey Tamam Renderlerin PhotoShoptan Geçmesi Lazım(Oyun Boyutunun Küçültülmesi İçin Vs. ) Bu Ay Betaya Girer Diye Tahmin Ediyorum Ocakta Tam Olarak Yayınlanır.Bu ay gelir mi
TeşekkürlerHerşey Tamam Renderlerin PhotoShoptan Geçmesi Lazım(Oyun Boyutunun Küçültülmesi İçin Vs. ) Bu Ay Betaya Girer Diye Tahmin Ediyorum Ocakta Tam Olarak Yayınlanır.