Summer's Gone Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5
ivoltrani

ivoltrani

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Üzüldüğüm tek kızım çok çabuk bitti 2 bölüm. Umarım en yakın zamanda gelir devamı. Her bir karakter çok güzel tasarlanmış ve hikaye gerçekten çok iyi. Bazı yerlerde gülmekten karnıma ağrılar girdi. Ama özellikle Nami ve Victoria ya bayıldım. Hele ki Nami ye :) Spoiler vermeden bitiriyim ben bu yorumu en iyisi.

B

Bybadik12

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Karakterlerin görünümleri tamamen mi değiştiriliyor acaba ?

aalexx

aalexx

Güncelleme Abonesi
Çevirmen
Kredi
1$
Eğer yanlış anlamadıysam sanırım yapımcı yeni bir ekran kartı almış. 3. bölüme az kaldı gibi...

L

lalaker1

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Eğer yanlış anlamadıysam sanırım yapımcı yeni bir ekran kartı almış. 3. bölüme az kaldı gibi...
Yeni ekran kartı almış gibi gözükmüyor. Almak için para lazım diyor. Herkes bu ay içinde gelir diyor ama adamın kazandığı miktar haftalardır aynı. Bu ay zor gibi.
"
Şu anda bu oyuna harcanan zaman, finansal açıdan buna değmez.
Mali yönü güvence altına almak oyunu canlı tutacaktır.

Sistemimi iki 3090 GPU kartı, bir Trx40 anakart ve bir diş açıcı ile yükseltebileceğim. (Borç riski olmadan.)

Yukarıdaki yatırım nedeniyle çok daha hızlı güncellemeler."

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
lalaker1 aalexx ekran kartı hazır şuan yeni bir shop programı satın almış eli alışır alışmaz şoptan geçecek çok render var güncelleme ocağa sarkabilir evet 956042_1607612887060.png

K

Kerlingo

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu hikaye acısından guzel ama sahne bakımından cok yetersiz buldum

T

Tonymontana1

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Acilen yardim lazım oyunda mesaj atmam lazım ama klavyeyi nasıl acacagım bilgisayarla oynamıyorum tele oynuyorum

Üst Alt