ne kadar denesem de bir türlü bu sorunun çözümüne ulaşamadım adminlerimizden bir yardım bekliyoruz
.aoc dosyası ile exe dosyasını rar dosyasının içine at exe dosyasını öyle çalıştırOyunu açarken bölyle bir hata veriyor ne yapmam lazım?
Ekli dosyayı görüntüle 16490
şu ana kadar ben denk gelmedim yok galiba hafif çıplaklık var o kadar ancak çok sarıyorOyunda sex sahnesi yok demi
Benim Oyun sıralamam da 2. Sıradadır Çok kaliteli bir Yapım Çeviren Kişinin Ellerine sağlık
En az 4 ay var. Siteye gelmesi daha uzun sürebilir amaDevamı ne zaman gelir hocam
Hocam 2 sezon ne zaman yayınlar yapımcı bir bilgin varmı acaba?2. Sezondan Ön İzlemeler;
![]()
![]()
![]()
Yapımcının söylediği kesin bir şey yok fakat Nisan ayından önce göremeyiz tahminimceHocam 2 sezon ne zaman yayınlar yapımcı bir bilgin varmı acaba?
2025 Mart ya da Nisan en iyi ihtimal--Devamı ne zaman gelicek
2025 Mart ya da Nisan en iyi ihtimal--
yorumlarda gördüm nisan mayıs gibi gelir diyorlar yapımcı hala uğraşıyormuş ama net bir bilgi yok
Bu mal bu hızla bitiremez bu oyunu. Badikle bu yarım kalan baş yapıtlar demedi demeyin2025 Mart ya da Nisan en iyi ihtimal--
yorumlarda gördüm nisan mayıs gibi gelir diyorlar yapımcı hala uğraşıyormuş ama net bir bilgi yok