Lunael
Yetkili
Eski bir kayıt dosyanıza dönüp tekrar deneyin.Lan bir zaman sonra ateş yakamıyorum bugta kalıyor yardım edin
Eski bir kayıt dosyanıza dönüp tekrar deneyin.Lan bir zaman sonra ateş yakamıyorum bugta kalıyor yardım edin
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Lan bir zaman sonra ateş yakamıyorum bugta kalıyor yardım edin
Türkçe miydi yapay zeka mıydı?Ben bir oyun sormak istiyorum karakterimizle kaza yapıyorduk ve sadece kadınların olduğu kasabaya gidiyorduk adını bilen paylaşsın benimle.
Daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışacağız.Ben bir oyun sormak istiyorum karakterimizle kaza yapıyorduk ve sadece kadınların olduğu kasabaya gidiyorduk adını bilen paylaşsın benimle.
water world olmasinDaha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışacağız.
Belki olabilir. Emreb sizin cevabınızı bekliyoruz.water world olmasin
Kayıt dosyanız uyumluysa sadece Yeni sürümü kuracaksınız. Ama daha güncellenmedi.Oyunu sonuna kadar bitirdim şimdi yeni versiyonu gelince 0 dan mi baslicam Android'de nasıl olacak
Daha hızlı geçebilmek istiyorsanız oyunun rehberini araştırabilirsiniz. Ya da discord sunucumuza katılıp yardım kanalına sorabilirsiniz.odun topluyorum. Gölette kızı görüyorum ama başka ilerleyemiyorum
Eğer daha fazla ilerlemiyorsa dediğiniz yerde bitiyor olabilir.Kaptanın yanına kuzeye gitmeye karar verdikleri yerden sonra her şeyi denedim ilerleyemiyorum. Acaba sürüm 0.9 nerede bitiyor?
Muhtemelen öyle. Yeni sürümleri gelecek mi peki?Eğer daha fazla ilerlemiyorsa dediğiniz yerde bitiyor olabilir.
Evet, oyun hala güncellenmeye devam ediyor. Türkçe oyunlarımızı elimizden geldiğince en kısa sürede çevirip yayınlamayı hedefliyoruz.Muhtemelen öyle. Yeni sürümleri gelecek mi peki?
Evet, gelecek.Muhtemelen öyle. Yeni sürümleri gelecek mi peki?
Knka Rachel i yengeçle nasl korkuttunÇok iyi oyun acilen 2. Bölüm gelmeli
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz veya rehberine bakabilirsiniz.Arkadaşlar Rachel i yengeçle nasıl korkutacağız??